Možda si raskinula sa dečkom ili ti samo treba promena – ove frizure moraš da probaš

Sara Jo Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Dolazi novo godišnje doba, a sa njim možda i promena frizure?

Što da ne? Ko kaže da ovo leto, prvo kada je većina mera ukinuta i možemo slobodno da se krećemo nakon dvogodišnje pandemije, nije baš ono koje je rezervisano za nove rizike, pa makar i ako je u pitanju samo promena frizure…

Jedino pravilo ove godine kada su u pitanju frizure je da – nema pravila.

Pletenice su se vratile, kao i volumen iz 70-ih, a svaka boja kose je omiljena. Ne dopada vam se ništa od toga? Otkažite sve, kao Demi Lovato. Ipak, ako tražite inspo frizure, čitajte dalje o 10 trendova za koje očekujemo da će biti veliki hiti ovog leta.

Riblja kost se vratila

Kada pogledamo sve slavne ličnosti sa različitim verzijama riblje kosti, pitamo se zašto smo uopšte prestale da nosimo ove frizure…

Dve punđe

Frizura koju su odobrile slavne ličnosti je zabavna promena kada vam punđa ili visoki rep već dosade, a potrebno vam je da oslobodite vrat zbog letnjih vrućina.

Isfenirani krajevi na napolje

Zendaja, Kortni Kardašijan i Dajana Silvers su u poslednje vreme sve nosile verzije ovog friza iz 90-ih, a kod nas je definitivno kraljica postala Sara Jo.

Volumen 70-ih

Savršen letnji izgled za žurku je pronađen i zabeležen, i to zahvaljujući legendarnoj Trejsi Elis Ros, a ne smemo zaboraviti i da je Bijonse dugo nosila ovako kosu.

Riđokose su ponovo in

Sidni Svini i Kendal Džener su napustile svoje prepoznatljive boje kose za nijanse nove nijanse crvene i ne očekujemo da će ovaj trend brzo nestati.

Samo na keca

Zvezda novog serijala ‘Gossip Girl’ Džordan Aleksander dokazuje da je leto najbolje vreme za mašinicu i na keca. Mada, njoj ni zima nije smetala…

***

Bonus video: Trikovi za punđu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram