Crveno i roze – modni greh koji nismo očekivali od Blejk Lajvli

foto: Lev Radin/PACIFIC PRESS / Sipa Press / Profimedia

Blejk Lajvli je rizikovala kao retko ko do sad.

Sve mi imamo modne ispade, ali sva sreća nismo sve holivudske glumice pa naši stilski promašaji često prođu neopaženi, a ako ih neko primeti, vrlo brzo ih zaboravi.

Prosto neka garderoba treba da ostane tamo gde joj je i mesto, duboko zatrpana u ormanu sa svim krpicama iz 2010. za koje smo mislile da se baš dobro slažu.

Na primer sve one uske crne suknje rastegljivog pamuka i visokog struka, štikle sa preteranom platformom, farmerke sa niskim strukom i loše izvedene „cat eyes“ sa previše crne senke na očima.

Ali, Blejk Lajvli je izgleda odlučila da se ponovo prošeta ulicom uspomena pa se tako vrlo lepo obukla i uklopila boje da smo pomislile da je možda pošla da popije bambus na nekoj srednjoškolskoj žurci.

foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pa Blejk šta ti bi?

Uska jarko roze haljina u kombinaciji sa preteranim crvenim štiklama sa velikom platformom i zlatnom štiklom, i crvena pismo torba.

Jednostavno, možda je i greh ovako obučen izaći na ulicu, i sigurno nismo to očekivale od prelepe glumice koja često ume da nas oduševi svojim stajlinzima na crvenom tepihu.

Ali izgleda da svi imamo žutu minutu i loše modne dane, samo što se mi provučemo, a Blejk će imati dosta fotografija svog crveno-roze izgleda da se dugo nad njima zamisli.

foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Možda bi i nekome pošlo za rukom da iznese ovako zahtevnu analognu kombinaciju, ali rizik je svakako prevelik, a ne želimo da svojim izgledom podsetimo sve prisutne na njihovu ružnu modnu prošlost (ili epizodu Gossip Girl-a).

***

Bonus video:  Pravilno feniranje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram