Stajling lepe Crnogorke na Vračaru podeliće mišljenja, ali jedno je sigurno – morate da je primetite

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Boje koje uskoro nećemo skidati.

Svi imamo onaj jedan komad koji toliko volimo, da kada nam ga neko pohvali, automatski zavolimo i tu osobu. Tako smo se u našoj poslednjoj street style patroli prepoznale ja i ponosna vlasnica „najlakše haljine na svetu“, kako je ona sama naziva.

Našem oštrom oku je pre svega zapala za oko paleta boja, koja nas je podsetila na tople jesenje dane. Nijanse braon i crne su se pretapale kroz ceo autfit, i činile pravi sklad.

Njena lepršava Vicolo haljinica, koja je omiljeni modni komad lepe Crnogorke, kupljena je u radnji na Vračaru u Njegoševoj ulici. Ona navodi da je toliko lepa i laka za nošenje, da je nikad ne bi skidala. I ja se moram složiti sa tim.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Iako na prvi pogled deluje vrlo jednostavno, kompozicija braon, bele i crne, koje se pretapaju kroz zanimljive šare, čini je izuzetno zanimljivom. Pritom, nabori na rukavima i oko vrata, uz malenu mašnicu na dekolteu i istaknuta ramena su dovoljni da ovakav jedan komad predstavlja centralni deo ormana. Pored toga, jasno je da je zbog širine i materijala izuzetno komforna, te ćete se u njoj osećati lako i lepršavo, i kroz radni dan ćete pregurati mnogo lakše.

Ipak, u pitanju je efektan komad koji ne može baš svako da ponese, pa se zbog toga nekima možda i ne dopadne na prvu loptu, ali naša sagovornica ga je iznela maestralno!

Kako je akcenat stavila na haljinu, ostali aksesoari su došli više iz potrebe, ali ipak su se savršeno uklopili uz celu sliku. Braon kožna Celine torbica, koja je dovoljna mala da vas ne optereti, ali ipak ima dovoljna prostora da ponese sve što vam treba, odlično se složila uz tamno braon tanke Fendi naočare.

Ceo ležeran autfit je dopunila Grubin papučama, koje su ovog leta apsolutni hit. Nakon što je Barbi odabrala sličan model, ceo modni svet je poludeo za njima. Pre svega zbog njihove udobnosti, ali i estetike.

Ovakav jedan autfit je pravi dokaz da možete biti stajliš i u ležernim izdanjima, u kojima se osećate kao da ste pidžami, a izgledate kao „milion dolara“.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram