Čarape kakve vi bacate, Gucci prodaje za 160 evra

Foto: Daniel Fung / Zuma Press / Profimedia

Svaka žena je bar jednom muku mučila sa puknutim najlonkoma, povlačila suknju da se ne vidi, pokušavala trik s lakom za nokte da ne bi nastavilo da se cepa, ali takve bi svakako brzo završile u đubretu. Pa, čuvena modna kuća Gucci je baš te pocepane izvukla i pokušava da ih učini trendom.

Nakon haljine za muškarce od 2.200 evra i farmerki s flekama od trave od 700 evra, kompanija Gucci kao da nastavlja da se zafrkava s modnim svetom – sad je izbacila tamne najlon čarape poderane na kolenima i na zadnjoj strani.

Foto: Ssense

Čarape koje su se našle u novoj Gucci kolekciji će možda neke i asocirati na modu osamdesetih i pankerke koje su furale pocepane mrežaste čarape, ali većini će izgledati kao podsetnik na neki jako baksuzni dan.

Pročitajte još:

Dobro, ovde vam verovatno lak za nokte ne bi bio potreban, a možda je i materijal kvalitetniji od vaših starih čarapa, ali da li biste ih nosile i u kom ludilu?

Pre nego što odgovorite, da vam kažemo i cenu. Naime, Gucci za ovaj novi modni hit traži 190 dolara, što je nešto više od 160 evra. Zamislite koliko celih pari najlonki možete da kupite za te pare, da ih vcepate do mile volje.

S druge strane, ne sumnjamo da će i ove naći trendseterke spremne da plate etiketu, pa makar i na ovakvom nečemu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram