Brižit Makron u kaputu koji nikad neće izaći iz mode

kaput
Foto: Dominique Jacovides / Bestimage / Profimedia

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit nedavno su prisustvovali svečanosti povodom godišnjice smrti čuvenog generala i nekadašnjeg šefa države Šarla de Gola. Prva dama Francuske je tom prilikom ponela vanvremenski crni kaput i podsetila da ovakvi komadi nikada ne izlaze iz mode.

Brižit Makron je više puta pokazala da izuzetno pazi šta oblači u kojoj prilici i da ume da iskaže poštovanje baš odabirom odeće za određeni povod. Ovog puta njen izbor je bila elegantna neupadljiva kombinacija, kako i priliči tako ozbiljnom događaju.

kaput
Foto: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Pročitajte još:

Brižit je od glave do pete bila u crnom, u haljini jednostavnog kroja koju je uparila sa salonkama i – jednim posebnim kaputom.

Baš on je mnogima privukao pažnju jer rešava dilemu svih žena koje tragaju za pravim modelom. A u ovom koji je ponela Brižit mnoge su našle odličnu inspiraciju.

Ako ne volite da eksperimentišete, ako biste da u ormaru imate jedan ali vredan komad koji će uvek biti in, ako volite klasiku i vanvremenske modele, onda je najbolji izbor za vas upravo crni kaput klasičnog kroja poput ovog koji je nosila Brižit.

kaput
Foto: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

On, bez sumnje, nikada neće izaći iz mode.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram