Bombastični duo iz Kneza nas je oduševio: Ovako se oblače mladi moderni roditelji

street style Beograd
Goran Srdanov/Nova.rs

Dragana i Aleksandar su mama i tata koji znaju da spoje eleganciju i udobnost.

Naša street style patrola je ponovo bila u akciji, a ovog puta pažnju su nam svojim stilom privukli supružnici Aleksandar i Dragana.

Njih dvoje su bili u šetnji sa decom, a njihovi autfiti su savršeno odgovarali tempu dve malene devojčice.

Dragana je zračila samopouzdanjem u crnim širokim pantalonama, neprolaznom komadu koji je uvek u modi – a pogotovo ove godine kada su ih i modni znalci svrstali u red glavnih trendova, nakon čega su dizjneri, od luksuznih modnih kuća do high street brendova predstavili najrazličitije verzije ovih modela.

street style Beograd
Street Style Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Ona je od 4 modela prolećnih pantalona koji trenutno važe za najpopularnije, odabrala one koje su na kraju i najudobnije. Upotpunila ih je uz kratki sako u šampanj nijansi i udobne patike, a na ovaj način Dragana je postigla savršenu kombinaciju udobnosti i stila.

Na pitanje gde je uzela svaki od komada, ona nam je kratko odgovorila: „Sve je Zara“.

Aleksandar je takođe odabrao ležerni, ali pažljivo kombinovani look, sastavljen od sivih farmerki i bele majice, koji mu je omogućio da zadrži udoban, ali stilizovan autfit. Ključni deo cele kombinacije je maslinastozelena košulja.

street style Beograd
Street Style Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Njega smo takođe pitali gde je ugrabio ove komade, što je on kratko prokomentarisao: „Farmerke Replay, majica Trussardi, patike Replay, košulja Scotch and Soda“.

Ono zbog čega su nam se Dragana i Aleksandar posebno dopali, jeste to što su u praksi pokazali kako izgleda kada razumete važnost udobnosti, ali bez žrtvovanja stila. Njihov spoj klasičnih komada sa dozom suptilne originalnosti je pravi primer kako se u dnevnom autfitu mogu spojiti ležernost i elegancija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram