4 modela prolećnih pantalona koje ćemo ove sezone voleti više nego suknje i haljine

Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Široke pantalone su ponovo u modi, a ovo su četiri najpopularnija kroja.

Već nekoliko godina se smenjuju različiti trendovi pantalona, koje ili volite, ili vam ne pada na pamet ni da ih probate, ali svaka sezona je imala ponešto za svakoga. Ipak, kolekcije za proleće/leto 2024. nude opcije za sve. Dizajneri su odlučili da svilene i lanene pantalone više nisu za specijalne prilike i šetnje po pesku, a smilovali su se i da vrate sve one trendove kojima se radujemo svakog proleća. Međutim, postoji nekoliko savremenih i praktičnih stilova koji će zadovoljiti mnoge kupce u narednim mesecima.

To su pre svega pantalone širokih nogavica koje drže stameno prvo mesto među omiljenim trendovima. One su doprinele tome da uski krojevi postanu davna prošlost i da njihovu slavu zamene slojevi tkanina, talasasti i širi modeli, koji dosežu sve do đonova i na taj način vizuelno izdužuju figuru. Tamno braon i čokoladne nijanse koje nosimo početkom jeseni, biće apsolutni hit i tokom letnjih meseci, a nosićemo ih sa krem i tamno sivim tonovima, ili u tonalnim kombinacijama.

Među najvoljenijim modelom širokih pantalona ovog proleća i leta su one sa vezicama, koje se sužavaju oko struka i liče na pidžame. Već od marta, high street brendovi kao i oni luksuzni, izbacili su ove modele i omogućili ženama da spreme na vreme kombinacije za toplije dane i letnje odmore. Pored toga, tu su i one koje obožavaju trudnice ili novopečene mame, kao i široke farmerke od tankog teksasa koje su popularne među mlađim generacijama.

Pantalone širokih nogavica

Pantalone širokih nogavica su vrlo brzo postale veoma popularan klasični trend. Opcije su beskrajne. Uparite pantalone širokih nogavica sa odgovarajućim blejzerima ili kežual gornjim delovima, uskim ili širokim, u zavisnosti od toga kakvu siluetu želite da kreirate.

Zara 3.990 dinara

Pantalone širokih nogavica Foto:zara.com

Bershka 4.990 dinara

Pantalone širokih nogavica Foto: bershka.com

Massimo Dutti 79 evra

Pantalone širokih nogavica Foto:massimodutti.com

Cargo pantalone

Moderne cargo farmerke su široke i nosive su svaki dan i u svim prilikama.

Stradivarius 2.034 dinara

Foto:Promo/stradivarius

Zara 3.990 dinara

Pidžama pantalone Foto:zara.com

Lanene pantalone

Lanene pantalone, pogotovo one sa vezicama, postale su neizbežni trend za predstojeću sezonu. A dizajneri kažu da ih ove godine možemo nositi u formalnim i neformalnim prilikama.

Mango 5.490 dinara

Pidžama pantalone Foto: mango.com

Massimo Dutti 12.990 dinara

Foto:Promo/massimodutti

Braon pantalone

Fenomen čokoladne i svih nijansi braon boje dominira cele 2024. i to posebno na pantalonama.

P.S. fashion 3.992 dinara

Foto:Promo/psfashion

 Massimo Dutti 129 evra

Foto:Promo/massimodutti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram