Bjuti tretman Eve Mendez koji je zgrozio svet

Moda i lepota 15. nov 202019:10 > 11. maj 2021 12:10
Foto: Instagram/evamendes

Glumica Eva Mendez pokazala je kako izgleda tretman kojim održava mladolikost i ljudima nije dobro od tog prizora. Ipak, u pitanju je prilično rutinska procedura, koja samo na prvi pogled deluje strašno.

„Ovaj spa-centar daleko od kuće je neverovatan! Nema prostorija sa lošim fluorescentnim osvetljenjem. Nema sterilne atmosfere. Ovo je moj izbor za sve što se tiče lepote. Mesto na kojem možete da se opustite dok vas „muče“ najbolji od najboljih. Ovo je moje srećno mesto! Ovde dobijam „mono vlakna“. Javiću se s rezultatima ako vas zanimaju“, napisala je Mendez, podelivši i fotku.

Na njoj lepa glumica leži sa sedam igala zabodenih pod licem, a mada bi retko ko pomislio da u takvoj situaciji može da bude opuštena – na licu joj se vidi smešak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

„Boli li to?“ pitao je jedan od pratilaca, a Eva mu je brzo odgovorila.

„I ne baš. A moj prag tolerancije na bol je zaista nizak“, napisala je glumica.

Pročitajte još:

U pitanju je tretman ‘mono threading’, koji podrazumeva ubrizgavanje tankih sintetičkih vlakana, koja podižu kožu i daju joj efekat liftinga, ali i stimulišu proizvodnju kolagena, koji zateže kožu, pruža joj čvrstinu i elastičnost.

Vlakna sadrže hijaluronsku kiselinu koja licu daje efekat mladolikosti, a procedura je slična liftingu, ali je neinvazivna i nema potrebe za hirurškom intervencijom. Lifting je vidljiv odmah nakon tretmana, objavio je The Sun, a prenosi 24sata.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram