‘Zbog tretmana obrva osam dana nisam mogla da otvorim oči’

Moda i lepota 24. okt 202013:16 > 11. maj 2021 12:10
tretman obrva
Foto:printscreen/milliebucknall@TikTok

Kad se odlučila na ulepšavanje obrva, jedna devojka nije ni sanjala da će se zbog toga strašno napatiti. Ona zbog toga upozorava da se dobro informišemo pre bilo kakvog bjuti zahvata.

Naime, Mili Baknal odlučila se na brow lamination, odnosno podizanje obrva. Taj novi trend prvo se pojavio u Rusiji, a potom osvojio Instagram i ceo svet. Za tretman koji traje od 30 do 40 minuta koristi se serum za podizanje dlačica na obrvama, koji ih fiksira kako bi tako ostale otprilike mesec dana.

Ovoj devojci su odmah nakon tretmana obrve izgledale odlično, onako kako i treba da budu, ali kako je sedmica prolazila, tretirano područje počelo je da crveni. Pošto je i lice počelo da joj otiče, bilo je jasno da je razvila alergiju na serum.

Nakon osam dana jedno oko joj se potpuno zatvorilo, a drugo je mogla da otvori samo malko, prenosi The Sun. Mili je završila u bolnici na lečenju alergijske reakcije i trebaće joj neko vreme da se oporavi od svega.

Pročitajte još:

Ona zato sada upozorava druge devojke da pre takvih tretmana u kojima se koriste razna sredstva odu na alergijsko testiranje kako bi bile sigurne da im se neće dogoditi ovako nešto. Takođe, ona napominje da odlaze isključivo kod iskusnih i kvalificiranih osoba.

„Barem dan pre idite na testiranje i uverite se da je osoba koja izvodi tretman zaista stručna. Osam dana je prošlo i ovo mi se dogodilo“, napisala je Mill u TikTok videu koji je podelila kako bi podigla svest o ne tako bezazlenim bjuti tretmanima. Ljudi su se zahvalili na upozorenju i poželeli joj brz oporavak.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram