Biljana je dokaz da ne moraš da budeš u štiklama da bi se svi na ulici okrenuli za tobom

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pogledajte kako izgleda najmoderniji pidžama stajl autfit.

Koliko puta ste poželele da se direktno iz kreveta u pidžami spustite ispred zgrade na kafu ili trknete do obližnje prodavnice po doručak? Realno, skoro svakog jutra, a još realnije, to smo i uradile bar nekoliko puta.

Iako ja lično u tim momentima delujem kao beskućnik u potrazi za jučerašnjom kiflom, neke devojke ipak izgledaju kao da su „rođene sa tim“.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Jedna od njih je i Biljana, koju smo sreli dok je ispijala jutarnju kafu u kraju. Iako je delovalo kao da se uopšte nije trudila oko izbora odeće, ili kao da je jednostavno spavala u ekstra kul pidžami, ona je privukla pažnju svih prisutnih, i to iz nekoliko razloga.

Naša streetstyle patrola je prvo primetila hrabar izbor boja koje je Biljana samouvereno nosila. Kombinacija plave i jarko narandžaste su samo za one najsmelije, koji baš kao i Biljana, znaju efektno, a skromno, da se istaknu u masi.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ona je odabrala ležerni plavi komplet Bébé By Dunja sa tankim belim prugicama koji se sastoji od šortsa i košulje. Biljanin izbor je pao na pidžama stajl, jer ju je nakon jutarnje kafe čekao dan prepun poslovnih obaveza, odnosno mnogobrojna šminkanja. Preko kompleta je prebacila Mona narandžastu torbicu, i na taj način stvorila pravi mini umetnički projekat od jednog naizgled jednostavnog autfita.

Biljanin primer je odlična lekcija da uske farmerke ili majice koje prijanjaju uz telu nisu uvek recept za bombastičan autfit u kom će se svako okrenuti za vama. Baš kao ni visoke štikle.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Modne kolekcije luksuznih brendova su izbacile ove sezone sandale za kojim su poludele sve poznate influenserke, manekenke i modeli, od kojih su najpoznatije i najučestalije one koje je predstavila modna kuća Chanel. Biljana je doduša uspela da nađe u Srbiji mnogo dostupniju varijantu, koja se na prvi pogled ni po čemu ne razlikuje od mnogo skuplje varijante. Reč je o Pull&Bear crnim sandalama koje se lepe na čičak preko stopala i iza pete. Pored neprolazne klasične estetike, ogroman benefit im je i udobnost, tako da bez brige možete uživati u stajliš autfitima.

Biljana je od aksesoara ponela crne naočare i plavu ogrlicu za koju navodi da je devojke stalno pitaju, ali da se ne seća gde ju je uzela. Kosu je podigla u visoku punđu, što je dalo poseban efekat celokupnom looku.

Bonus video: Ruška Jakić na Beogradskoj nedelji mode

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram