Beograđanka Šarlota u „omraženim“ farmerkama 2000-ih oduvala nas je samopouzdanjem

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sve na njoj izgleda vrhunski.

Da Francuskinje ne nose samo trenč bež mantile i crne lakovane mokasine govori primer mlade Šarlote. Sreli smo je u šetnji Knezom, dok je sa drugaricom iz Francuske razgledala beogradske izloge, i momentalno nas je oduševila. U užurbanoj masi, istakla se neverovatnim samouverenošću i odličnom modnom kombinacijom.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Šarlota je odabrala cargo farmerke koje su obeležile zadnjih nekoliko sezona, veliki džepovi na širokim modelima viđeni su na skoro svim materijalima i dezenima, a lako se uklapaju u svakoj prilici. Njene True Religion oversized cargo farmerke zbog niskog struka izuzetno podsećaju na modele koji su bili aktuelni pre dve decenije, a savršeno ističu njen ravan stomak i četiri nanizana pirsinga na pupku.

Blejk Lajvli je ove hit farmerke ponela za druženje sa svojim prijateljicama. Ono što je bilo posebno iznenađujuće jeste da poznata glumica tada nije izabrala skupocene dizajnere, već Zara model iz prolećne kolekcije za 2023. godinu.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Njih dve su na vrlo sličan način iskombinovale ovaj komad. Obe su odabrale crni kratki top koji dodatno ističe stomak i struk, ali su dodale šik prsluk ili bolero, jer slojevito je uvek bolje.

Šarlota je uz pomenuti crni Bershka top odabrala kratki providni crni bolero, koji je pronašla u nekoj od second hand radnji u Francuskoj. Kako bi dodala malo sjaja, odabrala je veliku količinu nakita, a posebno su se istakle H&M alke, koje su upotpunile ceo look.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Jedina veća razlika između autfita Blejk Lajvli i Šarlote je izbor obuće. Mlada Francuskinja srpskog porekla je za dugu šetnju odabrala udobne zeleno bele Nike patike.  Ovim izborom komada skoro da podseća na fazu latino dive Jenny from the block.

Boja patika se fantastično uklopila uz njenu mini Hourglass Balenciaga zelenu torbicu. Ona je kao i mnoge holivudske zvezde dokazala da miks pristupačnih i luksuznih komada stvara najbolje autfite.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Bonus video: Dr Branislav nam je objasnio kako tačno izgleda zahvat povećanja zadnjice i koji su rezultati

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram