Beograđanka u belim patikama sa kojima nema greške

Moda i lepota 25. mar 202122:14 > 17. maj 2021 11:48
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Konačno se vraćamo patikama, nakon što su mesecima vladale čizme. Ukoliko razmišljate da sebi kupite nove ovog proleća, nećete pogrešiti ako budu bele i "džombaste". Baš takve nosila je Beograđanka koju smo fotografisali na ulici.

Doba patika sa izraženim đonovima, koje izgledaju veliko na nozi i podsećaju na muške modele, nije gotovo. Balenciaga je proslavila ovaj trend, koji su ubrzo prigrlili svi sportski brendovi.

I dalje su vrlo aktuelne i izgledaju odlično, što nam je pokazao i autfit Beograđanke koju smo sreli u Knez Mihailovoj.

Jelena radi u marketingu, a gradom je prošetala praktičnu kombinaciju za užurbane dane, u kojoj se posebno ističu bele patike.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Jelenine bele patike sa udobnim, vazdušnim đonom stvorene su za dobar džins jednako kao i za mini suknju, a ovakav model sigurno će se nositi još par sezona.

Adidas patike Jelena je uparila sa svetlim džinsom iz Zare, jednostavnim mint džemperom preko kojeg je nosila zanimljiv kratki kaput u vojničko zelenoj boji.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Aksesoari takođe imaju bitnu ulogu u Jeleninom jednostavnom autfitu. Njena beanie kapa je beogradskog brenda Dechkotzar, dok je tanki kaiš iz Manga. Uspela je da naglasi struk ovim efektnim stilskim trikom.

Pročitajte još:

Posebno je zanimljiva njena torba, koja je, kako nam je otkrila, stara čak 20 godina.

„Kupila sam je od svoje prve plate“, rekla nam je Jelena, dodavši da je od prave kože pa se stoga nije mnogo promenila tokom godina.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ova šik Beograđanka ima odlične modne navike koje čuvaju planetu –  jer je i svoj kaput sašila. Rekla nam je da često šije komade, zajedno sa svojom mamom.

Maske, pored zaštitne uloge, mogu biti i odličan modni detalj – što nam pokazuje Jelenin izbor.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Svoj stil bih opisala kao street style, ali sa dozom određene elegancije“, otkrila nam je Jelena.

Dobre farmerke uz dobre bele patike nikada neće omanuti – to su komadi u koje zaista vredi uložiti ovog proleća.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram