Beograđanka prošetala farmerke koje su najveći trend 2021.

Moda i lepota 14. jan 202120:06 > 17. maj 2021 11:57
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Godina pred nama biće u znaku potpuno neočekivanog kroja farmerki - iz vodećih trendova izlaze uske farmerke koje prate liniju noge, a sve više se nose one široke i ravne. Jedna Beograđanka nosi ih na fenomenalan način.

Farmerke koje će se u 2021. ubedljivo najviše nositi su široke, dugih nogavica i visokog stuka. Takav model džinsa uskoro ćemo moći da vidimo svuda, a već smo ih zapazili na ulicama naše prestonice.

Street style Beograda uvek ide u korak sa svetom, što nam je pokazao odličan autfit devojke koja je na veoma zanimljiv način iznela trend širokih farmerki.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Anja je studentkinja grafičkog dizajna koja je svoje trendi farmerke kupila u Zari. Stilizovala ih je veoma skladno – uči nas vrednu lekciju slojevitog oblačenja, veoma korisnu u ovim hladnim danima.

Slojevitost ne mora da izgleda prenatrpano – Anja je primer za to. Ona nosi nude bodi iz Zare, veoma popularan i praktičan komad „sa hiljadu lica“. Preko njega je nabacila kožnu jaknu, takođe iz Zare, a onda i kratku i mekanu bundicu od veštačkog krzna iz Stradivariusa.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Mala crna torba i upečatljiv kaiš zaokružili su Anjin autfit i savršeno dopunili njene zanimljive farmerke.

Pročitajte još:

„Najviše kupujem u Zari i Replay-u, a svoj stil bih opisala kao street style i casual“, rekla nam je ova devojka.

Pokazala nam je kako možete nositi dve jakne i izgledati veoma šik, kao i koliko široke farmerke mogu laskati figuri i izneti čitav autfit.

Da li ćete vi probati ovakve farmerke? Pišite nam u komentarima koji modeli vam se trenutno najviše dopadaju.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram