Beograđanka pokazala kako čarape mogu da promene ceo autfit

Moda i lepota 08. mar 202108:55 > 17. maj 2021 11:51
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Nekada je jedan detalj dovoljan da ceo naš autfit potpuno transformiše. Koliku snagu mogu da imaju komadi koje često uzimamo zdravo za gotovo, pokazuje stil jedne Beograđanke.

Često se kaže da se u odabiru aksesoara otkriva kakav je nečiji stil. To ima smisla, jer se upravo pomoću sitnih detalja odevnoj kombinaciji daje lični pečat.

Tako ista odeća u interpretaciji različitih ljudi izgleda neprepoznatljivo – zbog toga što je pomoću sitnica stilizuju u svom autentičnom maniru.

Monohrona crna kombinacija dobila je novi život u autfitu jedne Beograđanke, koja je vrlo smelo odabrala da uz svoje tamne, klasične komade ponese i čarape u jarko crvenoj boji.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Sonja je svoju minimalističku i sofisticiranu odevnu kombinaciju uzdigla odabravši čarape koje stoje u potpunom kontrastu sa crnom. One resko razbijaju tonelitet njene odeće, baš kao na nekakvoj slici suprematističkog slikara.

Odabrala je savršen ravan crni kaput, malu crnu haljinu, kao i čizme sa debljim đonovima.

Stidljivo se u celu kombinaciju uklapa i plavi rajf – retro aksesoar koji je super odabir za sve one koji nose šiške.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

*

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Sonjin kaput je delo čuvene srpske dizajnerke Dragane Ognjenović, haljina je iz kolekcije švedskog brenda Cos, a čizme su Vagabond.

Primetićete i aksesoar kojim čuvamo životnu sredinu – ceger sa zanimljivim motivom, koji je ova devojka kupila u Muzeju fotografije u Stokholmu.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Sonja inače dolazi iz sveta mode – ona radi za brend ModleMint, iza kojeg stoji modna kreatorka Vesna Kracanović.

Pročitajte još:

„Moj stil je eklektičan, sveden. Nosim crno, belo i sivo, kao i nijanse plave. Sada pokušavam da uvedem neke boje“, rekla nam je Sonja o svom oblačenju.

Prilikom kupovine, najvažnije joj je da se nova odeća uklopi u njen ormar.

„Mogu da kupujem bilo gde, dok je to nešto što prepoznajem kao nešto što već nosim“, rekla je.

Ako i vi volite tamne nijanse, a razmišljate o uvođenju boja (jer ipak dolazi proleće), možda nije loše da to učinite na neočekivan način – baš poput Sonje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram