Beograd je sinoć mirisao na leto i egzotiku

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Priroda, lepota i luksuz.

Mislila sam da jučerašnji dan ništa ne može da mi popravi dok nisam ušla u jednu staru kuću na Vračaru. Čim sam zakoračila u dvorište osetila sam se kao u raju. Miris cveća koji sam osetila je odmah izbrisao osećaj umora koji sam imala ceo dan.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U toj mirisnoj oazi je održana promocija “Lux botanicals” proizvoda brenda “Lux”.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Zbog kiše nismo mogli da budemo u bašti, ali i enterijer su ispunjavali bogati cvetni aranžmani i mirišljave sveće. Koktel majstor je imao pune ruke posla praveći osvežavajuće tropske koktele.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sve je podsećalo na neku fenomenalnu letnju baštu, a i gosti bili tako obučeni – muškarci su nosili havajske košulje, a žene raskošne lepršave haljine sa motivima cveća. I kad sam već kod gostiju, bilo je dosta influensera među kojima su Anđelka Tomašević, Jana Dačović, Dženi Martin, Dajana Švraka Milutinović, Aleksa Todorović, Jelena Stefanović…

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Za muziku je bila zadužena didžejica Una Nikolić, koja je svojim izborom pesama inspirisala prisutne da đuskaju i time učinila da jedno obično utorak veče zaliči na subotnje.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Brend “Lux” postoji od 1925. godine i od tad ženama donosi glamur i lepotu. Njihova osnovna načela su prelepa meka koža, dugotrajan miris i samopouzdanje.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako su mi rekli na ovom partiju, nova kolekcija se sastoji od potpuno prirodnih sastojaka, koji osim što poboljšavaju kožu, daju i osećaj samopouzdanja tokom celog dana.

„Lux“ je kreirao tri varijante gelova za tuširanje u asortimanu „Botanicals“ koji su nam predstavili, i svaka od njih sadrži egzotične prirodne sastojke. Isprobaću obavezno sve i jedva čekam. Zašto? Jer mi deluje kao da svi odlično mirišu i kožu čine mekšom.

Fressia & Tree oil je formulisan sa mirisima frezije i natopljen uljem čajevca.

Ylang Ylang & Neroli oil je sočni koktel mirisa biljaka ylang ylang i neroli.

Bird of paradise & Rosehip oil je kao lutanje kroz predivan miris rajske ptice i šipka.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

I još nešto što igra veliku ulogu – sve tri varijante su napravljene od ambalaže koja se može reciklirati i u ponudi je i pakovanje za ponovno punjenje.

“Pored prefinjenih luksuznih mirisa, naš brend nudi egzotične sastojke prirodnog porekla, biljna ulja za lepotu i ono na čemu insistiramo su boce koje se mogu reciklirati. Takođe imamo dopune pored plastičnih boca koje sadrže 71 odsto manje plastike i one su ekonomičnije rešenje”, rekla mi je Nina Popović, brend menadžerka u kompaniji Unilever Srbija.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Lux Botanicals“ mi deluje kao parčence luksuza koji sebi mogu priuštiti, pa zašto da ne?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram