Anđela je prošetala Knezom kao sila prirode – nijedan komad na njoj nije brendiran, a svi izgledaju fantastično

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Boje, materijali, dužine i detalji - ovoj kombinaciji baš ništa ne fali.

Radni i tmuran dan, pomalo prohadan i vetrovit, dovoljno da Beograđani ubrzanim korakom projure kroz ulice i potraže zaklon od sivila i prvog pada temperature ove jeseni. Oni su neminovno tu priliku iskoristili i da zvanično izvade i prvi put prošetaju tople kapute.  Knez Mihailovom su se nizali beli, bež, crni, šareni, pink i drugi raznobojni modeli koji su sivom pločniku i starim fasadama dali tračak svetlosti i boje, stvarajući izgled svetleće vrteške na starom trgu.

Upravo tu, u samom srcu grada, gde je urbani način života ukombinovan u modne izbore sugrađanki, naišli smo na pravi primer raskošnog sjaja koji nas je ostavio bez daha. Centralni deo jedne od najlepših srpskih ulica, pretvorio se u binu, na kojoj je svu slavu, poglede i aplauze pokupila Makedonka Anđela.

Njen autfit nimalo nije ličio na one turističke nasumične, koje kombinujemo samo sa ciljem da što komfornije istražujemo grad, njena odeća je bila pažljivo birana. Izbor jesenje palete nijansi bež i braon se divno uklopio uz novembarsko raspoloženje, ali i proizveo totalni obrt koji je Anđelinoj kombinaciji dao dozu nesvakidašnje elegancije.

Foto: Goran Srdanov/Nova,rs

Ona je znalački ovu zamisao ispratila i uz odabir širokih pantalona visokog struka, koje su suptilno naglašavale njene adute, ali i vizuelno činile da izgleda više i zanosnije. To joj je pošlo za rukom i uz sako u istoj boji sa istaknutim V-izrezom, koji je napravio savršeni balans između sofisticiranosti i efektnosti.

Ali ono što je zaista zvezda ovog autfita je dugački bež kaput, koji je nonšalantno prebacila preko ramena. Kaput, sa svojim proporcijama i kvalitetnim materijalom, ne samo da je pružao toplinu, već je služio i kao detalj koji je davao nijansu vrhunskog luksuza i dokaz o Anđelinom prefinjenom ukusu.

Foto: Goran Srdanov/Nova,rs

Da ima oštro oko i jak osećaj za modu, pokazala je i pletenom torbicom, koja je presekla fabrički krojene delove njenog autfita i razbila isključivo elegantan luk, kombinovanjem različitih, inače retko spojivih materijala. Takođe, Anđelin neočekivani izbor patika sa krznom ne samo da je dodao razigrani i neočekivani obrt, već je posvedočio i besprekornom spajanju udobnosti sa stilom.

Prelepa Makedonka bila je oličenje seksepila, elegancije i dobrog modnog ukusa, ali i dokaz da pravi stil ne poznaje granice. Anđela nam je ispričala da je svaki komad koji je ponela naručen sa Instagrama, od online prodavaca koji dovoze robu iz Turske. Iako je izgledala kao „milion dolara“, ovu odeću ne potpisuju vodeći svetski brendovi, već stručno i talentovano kombinovanje i najsitnijeg detalja čini da Anđela izgleda kao model koji je upravo sišao sa piste.

Pravi primer i inspiracija.

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram