Tri haljine Ane Ivanović za leto u gradu i na moru

Ana Ivanović
Ana Ivanović Foto: Instagram/anaivanovic

Stil Ane Ivanović je inspirativan ženama u svim godinama, jer je jednostavan i praktičan. Međutim, osim sportskih komada, teniserka često nosi i ženstvene, romantične haljine koje prizivaju leto.

Ana je lepotica koja uvek izgleda sofisticirano, a njen odabir haljina može poslužiti kao koristan vodič u letnjoj kupovini.

Pročitajte još:

Sudeći prema njenom Instagramu, Ana voli haljine midi dužine, koja je idealna jer je dovoljno pristojna za sve prilike.

Uvek je zahvalno da odaberete krojeve haljina koje naglašavaju struk, baš poput Aninih, kao i one lepršave i od prijatnog materijala.

Umesto smele dužine, birajte neki odvažan dezen ili suptilan detalj – a one „otvorenije“ ostavite za plažu i klub (ako ih otvore).

Izdavajamo tri haljine koje je Ana nosila, a koje bismo rado imali u ormaru.

Otkrivena ramena

Haljine sa otkrivenim ramenima na neupadljiv način naglasiće vaš seksepil. Ana nosi belu, sa divnim modro plavim cvetovima, koja ima istaknuti šlic. Vaš preplanuli ten će doći do izražaja uz svetlu haljinu poput Anine. Takođe, papuče sa niskim potpeticama su trend koji ne prolazi, a idealno se kombinuju upravo sa letnjim haljinama.

Jednostavnost za sve prilike

Baš kao što je nezaobilazni deo ormara mala crna haljina, tako bi to trebalo da postane i midi bela letnja haljina. Jednostavan, četvrtasti izraz krasi Aninu, koja je sečena u struku. Može biti elegantna, uz sandale sa trakama na vezivanje, kao u Aninoj izvedbi. Ali, može odlično da izgleda i uz sportske patike i denim jaknu. Čini nam se da je materijal lan – stvoren za vrućine.

Veče na moru

Za prijatne večernje šetnje pored vode ne možemo da zamislimo prikladniju haljinu od Anine koralne. Boja je prava letnja – podseća nas na tropsko voće i slan miris mora. Ima i suptilan, ali efektan izrez, dok je donji deo plisiran. Zlatne sandale koje je Ana uparila sa ovom haljinom su šik izbor, a čine kombinaciju još razigranijom.

Koja se Anina letnja haljina vama najviše dopada?

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram