Alisa Radaković na premijeri Čuvara formule u najhrabrijem izdanju za crveni tepih koje smo videli u Srbiji

Alisa Radaković
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svaka čast!

Dugoočekivani film Dragana Bjelogrlića Čuvari formule, koji je izazvao pravi bum na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu doživeo je i svoju beogradsku premijeru. Posebnu pažnju među zvanicama je i ovaj put privukla mlada glumica Alisa Radaković, koje je u pratnji kolege Ognjena Mićovića sijala na crvenom tepihu.

Ona je za ovu priliku odabrala vrlo zanimljiv autfit. Kratki svileni teget top u kombinaciji sa midi teget suknjom od sirove svile sa cvetnim dezenom savršeno je odgovala mladoj glumici. Alisa je izgledala vrlo elegantno i nežno u kombinaciji koja je pomalo podsećala na modne izbore glumica zlatnog doba, dok je istovremeno uspela da izrazi svoj mladalački seksepil uz otkriven istomak i izražen struk. Bujne lokne je podigla u opuštenu punđu, dok je nekoliko ukovrdžanovih pramenova pustila da se nemirno vrte oko njenog lica. Na crvenom tepihu je izgledala opušteno i veselo, kao retko koja glumica u ovoj ulozi.

Alisa Radaković
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Što se tiče detalja, Alisa je pažljivo odabrala dijamantsku ogrlicu u tri reda koja je suptilno podigla ceo autfit na viši nivo, a od obuće je imala trenutno jedne od najpopularnijih cipela sa kaišem oko zgloba, koje obožava i sama Irina Šajk.

Alisa Radaković
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Alisa Radaković je, inače, posebnu pažnju privukla kada je za potrebe filma „Čuvari formule“ obrijala glavu i smršala kako bi što vernije prikazala ulogu mlade naučnice ozračene smrtonosnom količinom radijacije.

Ona je o ovom, inače oskarovskom potezu, rekla: „U toj želji da baveći se naukom i zakonima prirode i pokušavajući da ih ukrotite da služe nama, događa se tragedija i potencijalni gubitak svega što znate. Ta nada, vera i želja da se preživi, želja da budete tu i da se borite jača je od svega, a onda je gubitak kose bila najmanja stvar. Ima toliko mladih i starijih koji su prošli kroz slično. Najizazovnije je naći tu iskru koja ne može da se ugasi i koja preživljava i nastavlja“.

#related-news_0

Alisu smo prethodno gledali i u filmu „Dara iz Jasenovca“ koji govori o stradanju Srba, Jevreja i Roma u logoru Jasenovac. U toj priči posebno mesto ima Nada Šakić, surova čuvarka ženskog logora Stara Gradišta, koja je jedan od glavnih dželata, a koju je igrala Alisa. Tada je ona maestralno prikazala hladnokrvnu Nadu, ali ujedno osvojila publiku i lepotom, posebno divnim svetlim očima.

Zapaženu ulogu imala je i u filmu „Zlatni dečko“ Ognjena Jankovića, po scenariju Vuka i Alekse Ršumovića, u kojem igra uz Denisa Murića, Petra Strugara, Andriju Kzmanovića i Igora Benčinu.

A pogledajte i ostale zvanice koje su prisustvovale beogradskoj premijeri.

Tamara Dragičević

Photo: A.H./ATAImages

Mia Bjelogrlić

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Vaja Dujović

Antonio Ahel/ATAImages

Nina Janković

Photo: A.H./ATAImages

Konstrakta

Photo: A.H./ATAImages

Aleksa Avramović sa suprugom

Photo: A.H./ATAImages

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram