Ako tražiš novi kaput, ovi domaći brendovi imaju najšik modele

Foto: Promo/momspants.com; Promo/shopjaric.com; Promo/lawconcept.rs; Promo/ivko.com

Dezeni koji kriju tajnu.

Vreme je za kapute!

Kako ulazimo sve dublje u hladne decembarske dane, sezona udobnih i toplih autfita zahteva od nas da pre svega posebnu pažnju posvetimo kaputima. Jedan, ili dva savršeno odabrana komada, biće dovoljni da zaokruže svaku kombinaciju. Bilo da birate modele ispod kojih ćete sakriti nabacane delove odeće ili ipak onaj koji se savršeno slaže uz precizno odabrane kombinacije, pravi kaput će uraditi pola posla.

Po beogradskim prodavnicama, kako online tako i među četiri zida, riznica domaćih dizajnera nudi niz izuzetnih modela kaputa koji spajaju moderan dizajn sa funkcionalnošću potrebnom da se nosite sa hladnoćom.

Njihove kolekcije prikazuju skrojene modele od kvalitetnih tkanina kao što su kašmir i vuna, ukrašene jedinstvenim šarama ili ručno šivenim detaljima, a nude i raznoliku paletu boja i dezena. Od strukiranih do predimenzioniranih modela, svaki od ovih kaputa odražava savršenu harmoniju između tradicionalne izrade i modernog stila.

A što je najbitnije, domaći dizajneri savršeno razumeju potrebe naših žena, te tajna idealnih kaputa ne leži samo u krojevima, već i u osećaju koji ovaj komad budi u vama. Dakle, nije samo reč o tome da li će vas ugrejati, ili da li će se boja slagati uz čizme, već da li će uspeti da u vama probudi istovremenu dozu samouverenosti i ušuškanosti dok koračate po mokrim i hladnim ulicama.

Njihove kreacije garantuju da vam neće manjkati stila i umotaće vas u toplinu i sofisticiranost, dokazujući da udobnost i glamur idu ruku pod ruku.

Pogledajte naš odabir i izvrsnu ponudi domaćih dizajnera koji su spojili svoje umeće sa potrebama moderne žene.

Mom’s pants, 550 evra

Foto: Promo/momspants.com
Foto: Promo/momspants.com

Jarić Line, 900 evra

Foto: Promo/shopjaric.com

Ines Atelier, 900 evra

Foto: Promo/ines-atelier.com

P.S. Fashion, 21.990 dinara

Foto: Promo/psfashion.com

Šlic, 33.000 dinara

Foto: Promo/slic.rs

By Suzana Perić, 60.000 dinara

Foto: Promo/lawconcept.rs

Ivko Woman, 44.900 dinara

Foto: Promo/ivko.com

Marija Handmade, 42.000 dinara

Foto: Promo/marijahandmade.com

Milena Bojić, 49.560 dinara

Foto: Promo/milenabojic.com

Monize, 39.990 dinara

Foto: Promo/lawconcept.rs

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram