Džulija Roberts u cipelama koje većina Srpkinja nikad ne bi obula, a glavni su trend za 2024.

Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia, Dave Hogan/Hogan Media / Shutterstock Editorial / Profimedia

Trend koji će se tek nositi.

Džulija Roberts rekreirala je viziju „Pretty Woman“ dok je predstavljala novi film „Leave The World Behind“ u Velikoj Britaniji.

Iako je u Londonu bilo prilično hladno, glumica (56) je podgrejala atmosferu u mini roze suknji i blistavim srebrnim štiklama.

Puderasto ružičasti komplet, sačinjen od sakoa sa dvostrukim kopčanjem i kratke suknje, i ovog puta potpisuje modna kuća Gucci, čije kreacije poznata glumica u poslednje vreme najradije bira. Ona je upotpunila ceo izgled uz dijamantsku Chopard ogrlicu, koja se savršeno slagala uz srebrne cipele.

Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Ova kombinacija monohromatskog autfita i nežnih roze boja, dolazi kao nagoveštaj onoga što ćemo tek nositi. Njen autfit pripada kolekciji za proleće/leto 2024. koju je Gucci predstavio na Nedelji mode u Milanu ovog septembra.

S obzirom na to da čuvena oskarovka nikada ne greši, možda je vreme da garderoberima dodamo i neke od jednobojnih kompleta, kao i da nakit i šljokice od novogodišnjih praznika sačuvamo za toplije mesece. Pogotovo ukoliko pronađete cipele na štiklu u Gucci stilu.

Iako je sama modna kuća ovaj komplet predstavila uz mokasine na potpeticu, Džulija je dodala lični pečat u vidu salonki sa srebrnim resama, naravno uz pomoć lične stilistkinje, Elizabet Stjuart.

John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ako je verovati njihovim pretpostavkama, sem šljokica, vraćaju nam se i šiške. Zvezda filma „Jedi, moli, voli“, koja je inača poznata po blistavom osmehu i bujnoj kosi, na premijeri novog filma je predstavila i novu frizuru. Iako nismo navikli na Džuliju sa šiškama, neminovno je da joj nova frizura stoji savršeno, ali i vraća onaj mladalački izgled čuvene Vivijan.

33 godine kasnije, Džulija je imala priliku da se predstavi u skroz drugačijem svetlu i kaže da je reč o psihološkom triler koji joj je omogućio da igra nekog veoma drugačijeg od nje same.

„Interesantna mi je sama ideja da glumim lika koji je suštinski sumnjičav i malo čudan, što nije moja priroda, ali i zamisao da ga ipak učinim ljudskim, pristupačnim i simpatičnim.“

U izvršnoj produkciji bivšeg američkog predsednika Baraka Obame i Mišel Obame, film je napisao i režirao kreator Mr. Robot Esmail, a zasnovan je na istoimenom bestseleru Rumana Alama. Pored Džulije, koja je takođe koproducent filma, tu su i druge zvezde poput Kevina Bejkona, Itana Houka i Maheršale Alija.

Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

U filmu, Robertsov lik Amanda, njen muž i dvoje dece odlaze na odmor u mali gradu na Long Ajlendu. U međuvremenu se pojavljuju izvesni muškarac i njegova ćerka, tvrdeći da su vlasnici luksuzne rezidencije i tražeći da prenoće.

Kako napetost raste između dve porodice, oko njih počinju da se dešavaju čudni događaji koje pokušavaju da shvate dok su pod istim krovom.

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram