Nećeš na maturu u štiklama? Pronašle smo ti savršene ravne sandale

Garderober
Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Zašto da se mučiš ako ne moraš?

Nema ničeg goreg nego kada ti tako važno veče kao što je ono kad proslavljaš maturu, pokvare neudobne cipele. Možda štikla od 12cm i nije najbolja ideja, pa smo zato za vas pronašle neke od najlepših ravnih sandala koje možete pronaći u prodavnicama u Srbiji.

Najbolje od svega je to što ćete moći da ih nosite i posle mature uz razne odevne kombinacije, a u njima ćete uvek izgledati elegantno i tip-top sređene bilo gde da se uputite.

Pa, srećno vam bilo dugo i udobno đuskanje i koračanje uz ove modele.

Zara vrvi od ponuda stajliš sandala, a za vas smo izabrale ove pastelno plave sa srebrnom sjajnom mašnom koje će odlično ići uz neku elegantnu haljinu, a posle velike večeri možete da ih nosite i uz farmerke i suknje. Cena ovih sandala je 6.990 dinara.

Foto: Zara/promo

Iz Zare nam je takođe zapao za oko i ovaj crni model sa efektnom mašnom sa kristalima raznih boja, cena je 6.990 dinara. Sigurne smo da ćete ih vrlo lako uklopiti u bilo šta što budete obukle, a takođe mogu da idu dobro uz neku efektnu torbu.

Foto: Zara/promo

Nine West takođe ima široku ponudu, ali nama su se najviše dopale ove neobične sandale sa kaišićima u boji zlata. One su trenutno na sniženju i koštaju 4.893 dinara, a i one se odlično kombinuju uz sve i svašta.

Foto: NineWest/promo

Pored sjajnih zlatnih baletanki nismo zaboravile ni na one devojke koje više vole svedenije odevanje, pa smo tako odabrale ove sandale sa otvorenom petom u dve boje. Krem i crna vam daju slobodu da ih lako kombinujete, a pošto su od kože, obećavaju udobno veče. Cena ovih sandala je 5.694 dinara i trenutno su na sniženju.

Foto: NineWest/promo

Oposite takođe ima bogatu ponudu iz koje nam je bilo teško da se odlučimo, ali smo za početak za vas odabrale ove, sa krupnom mašnom krem boje koje koštaju 2.799 dinara, a ako vam ta boja ne odgovara one se mogu naći u još četiri nijanse od kojih su tri vrlo interesantne za ovu sezonu.

Foto: Oposite/promo

Druge cipelice iz Oposita koje smo odabrale za vas jesu ove crne špicaste sandale sa glomaznom kristalnom mašnom, i njima je cena 2.799 dinara, a ako vam ne odgovara crna boja imate ih i u teget nijansi.

Foto: Oposte/promo

Africa u svojoj ponudi ima sjajne elegantne bele ravne cipele sa srebrnim vrhom koje su šik i elegantne, pa ih tako lako možete uklapati i sa garderobom nakon maturske večeri. Cena ovih cipela je 13.490 dinara

Foto:Africa/promo

Iz ponude brenda Africa smo takođe odabrale i ove crne sandale sa interesantnim cvetovima na vrhu. Cena ovog modela od kože, sa otvorenom petom je 11.990 dinara, a ako vam ne odgovara crna, iste takve postoje i u krem boji.

Foto:Africa/promo

Za one koje žele apsolutno ekstravaganciju odabrali smo dva modela iz kolekcije Fratellija, cene možda nisu za svačiji džep, ali bar možemo da ih gledamo i zamišljamo kako je to prošetati par blokova u ovim cipelama.

Nežne puder roze cipele Sergio Rossi sa kopčom na sredini zaista oduzimaju dah, a koštaju 44.100 dinara.

foto:Fratelli/promo

Jesu skupe, ali bi mogle da se prošetaju i po crvenom tepihu. Sivo crne baletanke sa uskim vrhom, zasute sjajnim cirkonima i velikom kopčom od svetlog kristala izgledaju kao san, a koštaju 43.960 dinara. Pa, ko može, blago njemu!

foto:Fratelli/promo

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram