7 ubedljivo najboljih maskara za duge mačkaste trepavice

maskara
Foto: Shutterstock

Ako ste u potrazi za idealnom maskarom koja trepavice čini dužim, pogledajte koje imaju najbolje recenzije i preporučuju ih i brojni šminkeri.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Ova maskara nakon samo jednog poteza trepavice čini gušćima, dužima i uvijenima za ekstreman volumen i dramatičan izgled.

Benefit Cosmetics They’re Real! Mascara

They’re Real! Mascara produžuje, uvija, daje volumen, podiže i odvaja trepavice. Dugotrajna formula neće se razmrljati ili osušiti. Posebno oblikovana četkica otkriće trepavice za koje niste ni znali da ih imate.

Clinique High Impact Mascara

Ovo je maskara s višestrukim zadacima i povećava volumen, dužinu i definiše.

Lancôme Grandiôse Hypnôse

Kreira savršeno otvorene, pune i ujednačene trepavice. Patentom zaštićena drška u obliku labudovog vrata (Swan-NeckTM) i četkica visoke preciznosti omogućuju zahvatanje trepavica tik uz ivicu korena, za savršeno izvijanje od jednog ugla do drugog. Maskara je prilagođena različitim oblicima očiju i kreira spektakularan efekat lepeze. Inovativna formula obogaćena je Lancômeovim ekskluzivnim ekstraktom matičnih ćelija ruže, piše Žena.hr. Oči su jednostavno grandiozne.

It Cosmetics Superhero Mascara

Dajte svojim trepavicama superiornu moć pomoću nove maskare. Dodaje trepavicama izuzetni volumen, odličnu dužinu i senzacionalnu elastičnost nakon nanošenja samo jednog sloja. Razvijena u saradnji s plastičnim hirurzima, maskara Superhero je idealna i za negu vaših trepavica.

Maybelline New York Lash Sensational Full Fan Effect

Jeste li spremni za trepavice sa efektom lepeze? Možete ga ostvariti s omiljenom maskarom Maybelline Lash Sensational u izdanju Full Fan Effect. Njena kremasta tekstura i crna boja zahvata svaku pojedinačnu trepavicu i daje dlačicama volumen bez stvaranja grudvica, za maksimalnu dužinu od korena do vrhova. Vaše trepavice se šire poput lepeze i daju osećaj prijatne mekoće i lakoće. To omogućavaju sitni mineralni pigmenti i ulje šipka. Ova maskara je za pogled koji govori više od hiljadu reči.

L’Oréal Paris Lash Paradise

Ova maskara će vam dati maksimalnu dužinu i vrtoglavi volumen u samo jednom potezu. Maskara L’Oréal Paris Lash Paradise će vaše trepavice razdeliti, naglasiti i pritom ih neće opteretiti – i nakon aplikacije biće lagane poput perca.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram