Maskara koja je trenutno hit u Srbiji: Mnoge žene su je probale i evo šta kažu

Foto: Shutterstock

Maskara je glavna tema na TikToku.

Prema Google pretragama, najpopularnija maskara u Srbiji trenutno je L’Oréal Telescopic – što ne čudi, jer je izuzetno popularna na TikToku.

Bjuti svet bruji o neverovatnom izgledu trepavica koji pruža, kao i o dobrom odnosu cene i kvaliteta.

Početkom 2023. L’Oreal je lansirao novu verziju svoje čuvene maskare u četiri nove nijanse, a od 25. januara ovaj proizvod je glavna tema na TikToku, kada je uticajna kozmetičarka Mikaila Nogeira imala objavu o njoj, koja je nakon toga podeljena skoro 48 miliona puta.

@mikaylanogueira THESE ARE THE LASHES OF MY DREAMS!! @lorealparisusa never lets me down 😭 #TelescopicLift #LorealParisPartner #LorealParis @zoehonsinger ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Nakon toga, priča o Telescopic maskari je preplavila društvene mreže, a vodeći bjuti portali su je testirali – evo kakva su iskustva žena.

Novinarka magazina Cosmopolitan UK kaže da joj je produžila trepavice za 5 mm i da „nije mrdala“ 24 sata. Dvostrana četkica takođe omogućava da se nanese od korena trepavica.

@cosmopolitanuk The L’Oreal Paris Telescopic Lift mascara has been causing quite a stir, thanks to its false lash-like finish 👀 But does it live up to the Cosmo Hype Test? @liamap2 find out… #lorealtelescopic #lorealmascara #telescopicmascara ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Elizabet Denton iz StyleCaster je takođe testirala maskaru.

„Nanela sam je prema uputstvima – i vau! Nisam očekivala da će moje trepavice izgledati tako dugačke. Bilo je malo neuredno kada sam je nanela na svoje male donje trepavice, pa samo budite pažljivi“, rekla je.

@elizabethdenton8 A beauty editors thoughts on #mikaylanogueira, #mascaragate and the actual #lorealtelescopic ♬ original sound - Elizabeth Denton

Novinarka magazina Glamour je najviše oduševljena malom četkicom.

„Glavni razlog zašto toliko volim L’Oreal Telescopic maskaru je taj što ima najmanju četkicu koju sam ikada videla – idealnu za moje kratke, retke trepavice. Zaista zduži svaku trepavicu na mom oku – čak i unutrašnje uglove – dajući iluziju da imam više trepavica“, rekla je.

@glamouruk If you haven't seen the @L’Oréal Paris #TelescopicLiftMascara all over your feed, where have you been?! We *obviously* had to put it to the test - watch until the end for our results 👀👀👀 #makeup #mascarahack #telescopicmascara ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Najzad, svoj sud je dala i Insider bjuti urednica Amanda Kraus, koja nije bila toliko oduševljena.

„Moje trepavice su srednje dužine i svetlo smeđe. Bez šminke, teško ih možete videti. Tako da sam bila srećna što sam videla da je maskara uradila ono što je obećavala. Podigla je moje trepavice, dala im veću dužinu i potamnela njihovu boju tako da su zapravo bile vidljive. Na kraju krajeva, mislim da je ovo dobra maska, i mislim da većina ljudi na koje TikTok utiče da je isprobaju neće biti razočarani. Ali, ne mislim da je u potpunosti vredna ‘hajpa’ koji je dobila“.

***
BONUS VIDEO: Tretman lica korom banane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram