5 trendova koje ćemo viđati svuda u 2022. godini

Stritstajl u Milanu, Foto: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

Posle dosta mirne 2021. izgleda da će 2022. bar kad je moda u pitanju, biti mnogo zanimljivija, sa mnoštvom novih i upečatljivih trendova.

U 2022. godini nas očekuje široka lepeza simpatičnih, zabavnih, šarenih, ali i minimalističkih trendova.

Mini suknje

Sa revijama poput Miu Miu i Prade, najavljen je mikro trend oblačenja, a posebno su se istakle mini suknje niskog struka. Baš po uzoru na one iz 2000-ih, u narednoj godini će se nositi razni modeli mini suknji.

Šarene i monohromatske kombinacije u veselim bojama

Takođe jedan od trendova o kom se dosta pisalo u 2021. godini kroz ‘all red’ outfite, kombinacije s narandžastim ili zelenim komadima. Naredne godine ovaj trend će se nastaviti, posebno u prolećnom periodu kada će autfiti u narandžastoj boji i boji ciklame biti ultimativni trend.

Komadi s prugicama

„Florals for spring“, čini se da nećemo gledati naredne godine, umesto cvetnog dezena glavnu ulogu će preuzeti komadi sa prugicama.

Minimalistički stil s belom bojom

Kombinacije u kojim preovlađuje bela boja uvek izgledaju sveže i čisto, zato ne iznenađuje da ćemo narednog proleća i leta najviše nositi komade upravo u ovoj (ne)boji. Monohromatske i minimalističke kombinacije u beloj boji će biti među najpopularnijim trendovima za 2022.

Komadi od kože

I ove godine smo svedočili popularnosti kožnih pantalona ili kožne suknje, te će se taj trend i nastaviti u narednom periodu, a ovaj put zvezda kombinacije će ponovo biti kožna jakna, koja se dugo nije ubrajala u trendi komad, piše Bonjour.ba.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram