11 paklenih muka žena s velikim grudima

Moda i lepota 06. feb 202110:44 > 11. maj 2021 12:10
Matilda De Angelis
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Za žene s velikim grudima brus bez bretela zvuči kao vic. I to nije sve.

Žene koje imaju male grudi želele bi veće, a one s velikim sanjaju o nešto manjim. U odnosu na žene s malim grudima, koje mogu da šetaju i bez brushaltera ako žele, one s velikim taj luksuz sebi skoro nikad ne mogu da priušte, osim dok su kod kuće.

S kakvim problemima se još nose?

Pročitajte još:

Bez brusa ne mogu nigde i najveće olakšanje osete kad ga na kraju dana skinu, a grudi napokon budu slobodne.

Dugmići na košulji baš uvek izgledaju kao da će svakog trenutka eksplodirati. Ako kupe košulju broj veću to se neće dešavati, ali će na svim ostalim mestima, osim na grudima, biti prevelika.

Retko uspevaju da pronađu fin, lagan, čipkasti brushalter u koji njihove grudi stanu i izgledaju dobro. Za njih kao da su rezervisani samo grudnjaci koji izgledaju kao da su armirani.

Žene s velikim grudima ne mogu baš da biraju gomilu dezena i boja donjeg veša jer je ono što im je dostupno uglavnom u neutralnim bojama i krojevima.

Željne su da spavaju na stomaku, ali to ne mogu da izvedu jer bi prignječile grudi – što nikako nije prijatno. Pomoglo bi samo kad bi postojali kreveti koji u dušeku imaju dva udubljenja predviđena za veće grudi.

Samodržeći grudnjak mogu da zaborave, a samim tim i haljine i majice tog tipa.

Trčanje s velikim grudima nije prijatno. I iako mogu da nose sportski brus, mnoge od njih kažu da ih jako steže i da ne mogu normalno da dišu.

Dok spavaju ako nose pidžamu ili spavaćicu koja ima tanke bretele ili je dekoltovana, dešava se da se probude a grudi su im ispale.

Vezivanje pojasa u automobilu nije najprijatnija radnja za žene s velikim grudima i do kraja vožnje im je često neprijatno.

Teško će pronaći odeću po meri, već su uglavnom prisiljene da nose upravo kupljene komade krojačici na prepravku.

Žene s velikim grudima ne mogu ležerno da stave dugačak lančić oko vrata kao one s malim. Ako ne paze šta i kako nose, lančić bi se mogao da se zavuče među grudi što opet – nije prijatno, prenosi 24sata.hr.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram