Najbolja vežba za veće grudi koju možete da radite bilo gde

veće grudi
Blejk Lavli, ilustracija; Foto: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Mnoge devojke žele da imaju veće i čvršće grudi, a pre nego što počnu da razmišljaju o drugim načinima kojim će ih dobiti - mogle bi da probaju s vežbama. Ima ih više, izabrali smo jednu koju možete da radite čak i u pauzi na poslu.

Na sajtu Minut za mene naći ćete detaljne opise više od deset različitih vežbi koje će dobro delovati na oblik i zategnutost vaših grudi – zavisno od sopstvenog senzibiliteta i fizičke forme možete da birate od sklekova i kardio varijanti do joga istezanja. Za neke će vam biti potrebna lopta ili klupa, prostirka ili čak otvoren prostor, ali nama je pažnju privukla ona za koju vam zapravo treba samo parče zida i koju možete da radite zapravo bilo kad i bilo gde.

Pročitajte još:

Stanite licem okrenuti prema zidu. Stavite jednu nogu napred, na oko 30 centimetara od zida, a drugom iskoračite iza. Stavite dlanove na zid u visini ramena i oko pola metra udaljene jedan od drugog. Polako savijajte laktove i približavajte se zidu celim telom, koristeći samo mišiće ruku, ne pomerajući noge i ne angažujući leđne mišića. Zadržite deset sekundi, a onda se vratite u početni položaj snagom ruku. Uradite 10 ponavljanja i zatim iskoračite drugom nogom i ponovite vežbu.

Vežba se zapravo može opisati kao stojeći sklekovi. Kao i „obični“, podstiče rad mišića ruku i grudi, ali ne i nogu.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram