Vežba kojoj je zadnjica Džej Lo najviše zahvalna

Fitnes i ishrana 16. mar 202008:24 > 17. mar 2020 14:51
Dženifer Lopez
Dženifer Lopez; Foto: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez ne krije koliko naporno radi da bi bila u savršenoj fizičkoj formi, a vežbe za zadnjicu su važan deo svakog njenog treninga. Ipak, jedna se izdvaja kao posebno delotvorna.

Iako je ušla u šestu deceniju, mnogi će konstatovati da Dženifer Lopez izgleda bolje nego ikad. Ali i radi na sebi i svom telu više nego ikad. Zdravo se hrani i ne popušta pred porocima, a gotovo svakodnevno vežba u teretani. Obično vežba ujutru, a njen trener Dejvid Kirš kaže da za dobar izgled nije bitno koliko vremena provedete u teretani, već kako iskoristite to vreme.

„Prošlo je vreme kad se treniralo po dva-tri sata. Džej Lo bude gotova za 30-45 minuta“, rekao je Kirš, dodajući da popularna pevačica maksimalno koristi svaki minut.

Kirš je otkrio i najefikasniju vežbu za zadnjicu koju Džej Lo praktikuje, a imajući na umu da je njena guza osigurana na 27 miliona dolara, vredi je isprobati. Teško da će jedna vežba biti dovoljna da dostignete savršenstvo, ali Kirš tvrdi da, ako je izvodite pravilno tri puta nedeljno, rezultati će biti vidljivi već nakon nekoliko nedelja.

Pročitajte još:

U pitanju je varijacija sumo iskoraka, koja započinje u stojećem položaju, nogu raširenih u širini kukova. Podignite desnu nogu iz kolena i napravite krug udesno, pa spustite. Podignite ponovo nogu i izvedite udarac iz kolena u stranu. Spustite se u čučanj, a dok se pridižete snažno skočite, istegnite se i vratite u početni položaj. Vežbu treba ponoviti 15-20 puta na obe strane.

Pogledajte kako se pravilno izvodi ova vežba.