Znaci da vas koristi kako bi zaboravio svoju bivšu

Ljubav i seks 03. jan 202207:51 > 08:02
Kejt Apton
Kejt Apton u RImu, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U vezi ste koja je nedavno započela, i zaista vam se sviđa taj momak. Iako još uvek stvari među vama nisu previše ozbiljne, nadate se da će vremenom postati i da ćete sa njim biti u mogućnosti da izgradite nešto stvarno. Međutim, čini vam se da nešto nije kako treba. Imate taj neki osećaj da on nije baš u potpunosti preboleo svoju bivšu.

Ako je tako, velike su šanse da vas samo koristi kako bi nju zaboravio, što znači da vas ne shvata previše ozbiljno. A kako biste znali da je to zaista u pitanju obratite pažnju na znake koje vam otkrivamo u našoj galeriji.

Raskinuo sa njom i odmah se smuvao sa vama

Svakom je potrebno vreme posle raskida, nevezano na to na čiju inicijativu je bio, kako bi sredio svoje misli i osećanja. Ako on nije odvojio vreme za to već je bukvalno preko noći uskočio iz jedne veze u drugu, velike su šanse da vas koristi kako bi zaboravio bivšu ljubav. Niko ne prestaje nekog da voli u trenutku raskida, iako bi to zaista bilo poželjno, zato razmislite o tome kada je vaša veza počela.

Previše priča o njoj, čak je i u krevetu pominje

Ona je deo njegove prošlosti, i ne možete to promeniti, ali da li je zaista potrebno da bude deo vaše zajedničke sadašnjosti? Da li on ima običaj da je stalno pominje, čak i kada je intiman sa vama? Iako ga verovatno mnogo stvari i situacija podseća na nju, da zaista želi da je zaboravi i ima nešto ozbiljno sa vama trudio bi se da je izbegava u razgovoru.

Objavljuje vaše zajedničke slike na svim svojim profilima

Ovo na prvu ruku deluje kao dobra stvari, ali da li je? Ako ste tek započeli vezu sa njim, a on gotovo svakodnevno objavljuje vaše zajedničke fotografije, velike su šanse da pokušava sebi i drugima nešto da dokaže. Možda pokušava nju da napravi ljubomornom, i da dovede do toga da ona gledajući vas kraj njega, zažali što su raskinuli.

Još uvek se čuje s njom i nju prvu obaveštava o svim novostima

Iako zaista nema razloga da dvoje ljudi koji su nekad bili u romantičnoj vezi, sada ne budu prijatelji, za takvo nešto je potrebno obično dosta vremena, dok se osećanja ne slegnu. Tek kada oboje shvate da ne gaje više romantična osećanja jedno prema drugom, postoji šansa da budu prijatelji. Ali, ako vaš dečko tvrdi da je prijatelj sa bivšom, pri čemu se svakodnevno čuje sa njom i sve prvo njoj govori šta mu se dešava u životu, velike su šanse da ste vi tu samo da zamenite njeno fizičko prisustvo, piše Ženskimagazin.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram