Žene otkrile muške greške u seksu koje ne opraštaju

Seks, par
Foto: Shutterstock

Svakome se omakne neka greška u intimnim trenucima, ali kada ponekad ti povremeni propusti postanu pravilo – zadovoljstvo nestaje. Neke od tih propusta žene teško opraštaju. Napravili smo malu anketu među našim čitateljkama i izdvojili neke od muških grešaka u seksu koje one ne tolerišu.

POGLEDAJTE JOŠ:

1. Pogrešno ime

Jedan bivši dečko u krevetu me par puta nazvao imenom svoje bivše devojke! Možete pretpostaviti kako sam reagovala. To se jedva nekako toleriše u drugim situacijama, ali uraditi to tokom seksa stvarno je neoprostivo, piše zadovoljna.hr. (Anamarija, 37 godina)

2. Preskakanje predigre

Neverovatno mi je da još ima muškaraca koji nisu shvatili da je dobra predigra uslov za dobar seks. Ne volim taj osećaj kad moram da teram muškarca na to zato što je njemu nepojmljivo da uloži 15 minuta svog vremena na ljubljenje, maženje ili šta god. (Martina, 29 godina)

3. Imitiranje filmova za odrasle

Puno puta sam htela sve da zaustavim i viknem: ‘Halo, frajeru, pa nismo u porno filmu!’ Oni valjda misle da ono što u njima gledaju mogu primeniti na sve žene i još im nije jasno da svaku ženu pale drugačije stvari. (Petra, 28 godina)

4. Sebičnost

Najgore mi je kad stalno očekuje da ja odradim sav posao. Nemam ništa protiv toga da se ponekad ja više posvetim njemu ili on meni, ali normalno mi je da onda drugi put uloge budu obrnute. (Ivona, 35 godina)

5. Kratak seks

Uvek sam za brzinski seks i to onaj u kojem oboje uživamo. Kratak seks samo za njegovo zadovoljstvo… E, to ne bi išlo. (Anita, 33 godine)

6. Odbijanje kondoma

Ako nema kondoma, nema ni seksa. Bez rasprave. Kad sam bila mlada i luda još sam i slušala njihovo filozofiranje o tome zašto kondomi nisu potrebni, ali sada to ne dolazi u obzir. (Zrinka, 42 godine)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram