Žene otkrile koliko često imaju seks tokom korone

Poljubac
Foto: Iigo Alzugaray / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedna žena je na forumu "Mumsnet" postavila pitanje da li je normalno da njen partner želi seks više puta na dan, i tako izazvala veliku raspravu koja se pretvorila u ispovest ljudi o seksu tokom pandemije.

„Moj partner želi da ima seks svakodnevno, i to više puta na dan, dok je meni dovoljno dva puta sedmično. Ako je prošlo dan, dva, a mi to nismo radili, on postaje frustriran, što čini da se osećam kao da nisam dovoljno uradila, jer ga više ne želim“ , napisala je anonimna devojka u dvadesetim godinama.

Dodala je da će njen partner verovatno sam da se zadovolji, ali nije sigurna da će mu to ugasiti želju za seksom, pa se zapitala da li su njena osećanja normalna. Dobila je različite odgovore na svoju dilemu.

forum
Foto: Mumsnet screenshot

Mnogi su istakli da pandemija koronavirusa utiče na njihov nizak libido. Takođe, nedavno istraživanje organizacije Body Shop pokazalo je da anksioznost, stres i nesigurnost pogađaju u proseku 38% stanovništva u Velikoj Britaniji, što je mogući uzrok za gubitak seksualnog nagona.

„Nemam interesovanje za seks u karantinu. Osećam se pritisnuta uz zid i kao da nemam ličnog prostora. To je poslednje što želim „, napisala je jedna žena.

Druga je prokomentarisala: „U karantinu imam seks jednom mesečno. Dok nismo bili zatvoreni to je bilo dva puta mesečno, oboje bismo voleli više, ali s njim koji radi puno radno vreme i tinejdžerom i desetogodišnjacima u kući teško je da pronađemo vreme kada smo sami“.

Još o vrućim temama:

„‘Oboje smo u četrdesetim, zajedno 10 godina. Trenutno ne baš često, samo tri puta od početka karantina. Vrlo smo taktilni i uvek se ljubimo i mazimo, ali trenutno se niko od nas ne oseća sjajno“, napisala je treća žena.

Još jedna korisnica foruma je naglasila kako je razlog nezainteresovanosti karantin i dodala:

„Mislim da nismo imali seks od karantina, bila sam prilično depresivna i uopšte nisam raspoložena. Razgovarali smo o tome i on razume“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram