Žene otkrile gluposti koje su našle u telefonima momaka

Foto: Predrag Sepelj / Alamy / Alamy / Profimedia

Uglavnom sve počinje sa: "Imala sam neki osećaj."

Znamo da ne treba kopati partnerima po telefonima i kompjuterima. Znamo da tako narušavamo njihovu privatnost i da je to kao čitaš nečiji lični dnevnik. Ipak, kada te muškarac jednom izneveri – teško je suzdržati se.

„Znam da se moj bivši na početku našeg viđanja, viđao sa više njih i dopisivao. Često bi tada okretao telefon tako da je ekran zaklonjen i ja sam znala da neko nešto šalje, ali ajde kao, nismo zvanično u vezi. Vremenom je naš odnos postajao ozbiljniji, telefon je prestao da okreće i znali smo čak i šifru jedno drugom. Dve godine kasnije, kako to samo žene primete, telefon se okrenuo ponovo i kao da mi se ona jabučica na poleđini smejala u facu. Čekala sam da zaspi, i ušla sam da vidim šta se dešava. Gospodin je imao Tinder profil, još jedan profil na Instagramu i malo je reći da se bacio u promet. Dopisivao se, razmenjivao slike i nadam se da se pretplatio na ICloud jer sam mu razbila telefon u paramparčad čim sam lepo sve, naravno, fotkala svojim telefonom – da me još posle ne pravi budalom”, prisetila se Jovana (27).

Slično iskustvo imala je i Anja (33), samo što je njoj bilo potrebno malo više detektivskog posla da bi ‘provalila’ u telefon.

„Došao je iz izlaska, jedva mi se javio i odmah otrčao pod tuš. U meni su se svi alarmi oglasili. Muka je bila da mu uđem u telefon jer mu šifra ima osam cifri, tako da sam se nekoliko dana pratila da uhvatim krišom dok on kucka i napokon sam uspela. Dopisivao se sa koleginicom sve u šesnaest, a koleginica je pritom bila udata. On je sad jedan slobodan magarac, tako da ako misli da je vredan da zbog njega rasturi svoj brak – na izvolte joj je”.

Koleginice umeju da prave problem, a muškarci često zaborave da nisu slobodni.

„On je flert sa novogodišnje proslave firme, za koji me baš briga jer nije na moje oči, preneo i na dopisivanje. Ja sam prosto imala osećaj da se nešto dešava i dva dana kasnije potvrđene su moje sumnje. Ona je napisala kako ide da se tušira i isto želi i njemu, na šta je on odgovorio: ‘Blago tebi. I ja želim tebe pod tušem’ i tad je već trebalo da ga ostavim”, istakla je Luna (26).

A, realno postoje situacije i kada se otkrivanje nečega u telefonu sasvim slučajno dogodi.

„Dok sam pričala sa mamom na svom telefonu, uzela sam njegov kako bih joj poslala tačnu adresu gde treba da dođe. Ušla sam u sms i videla da stoji ime njegove bivše. Poruka je bila preglupa, nije ni vredna pominjanja, ali evo, dve godine kasnije, mene to i dalje boli kao da je juče bilo i ne znam kako da oprostim potpuno. I da li uopšte mogu…” – reči su Ane (34).

Mada, nisu uvek u pitanju samo poruke – zaboravili smo totalno na audio i video fajlove – koji mogu biti puni svega i svačega.

„Više puta sam naleteta na fotografije velikih grudi i bujnih dupeta ‘gejmerki’ sa Tviča – a čak jednom i ‘drugarice’ iz srednje škole. Nemam običaj da čitam poruke, ovo je bila galerija. Ne znam da li je to dobro ili jako loše”, rekla je Bojana (30).

Sve ovo je ipak lajt verzija onoga što je doživela Dajana (28).

„Trebalo je da počnemo da živimo zajedno i već smo bili u potrazi za stanom. Jedan dan je otišao na posao, a laptop ostavio kući. Nije kao da se to desilo prvi put, ali nešto mi nije dalo mira i morala sam da ga prelistam. Naišla sam na vrlo dobro skriven fajl sa slikama, videima i skrinšotovima dopisivanja sa elitnim prostitutkama (neću da ih navodim sad, glupo je). Htela sam prvo sve da objavim, jer je on deo javnog sveta, ali sam se predomislila. Laptop sam mu svakako razlupala, ali prvo sebi sve prebacila na fleš – pa nek se misli s kim ima posla”, prisetila se Danijela (34).

Pored poruka, DM-ova, mesindžera, svih aplikacija za dopisivanje, galerija, jedna devojka se setila da pogleda i ‘sejvd’ objave na Instagramu.

„Tu sam već pukla i redovno sam mu gledala telefon. Palo mi je na pamet da uđem u taj folder na Instagramu i imala sam šta da vidim – sačuvao je bukvalno svaku seksi sliku na koju je naišao. Od prepumpanih pornićarki, preko drugarica i koleginica, mojih čak drugarica, do moje dve slike. Da, brojala sam, od jedno 80, moje su bile dve – i zaista mi je sve bilo jasno. U redu je kada su u pitanju neke ‘fantasy’ ribe, ali kada su u pitanju osobe koje znam – nikako”, rekla je Milica (26).

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram