Zastrašujući trikovi za špijuniranje partnera na internetu

špijuniranje partnera na internetu
Foto:Screenshot/TikTok

Jedna od novih zvezda na TikToku je Margo Kodi koja u svojim objavama otkriva i kako da prevarite Instagramov algoritam i da postanete pravi špijun na ovoj društvenoj mreži.

BuzzFeed piše da je Margo toliko dobra u špijunaži frajera na Instagramu da bi FBI trebalo da je zaposli. Kad vidite njene trikove – teško da ne pomislite slično.

Margo sebe na TikToku naziva psihopatom u penziji, a trikovi koje je koristila na bivšima idu u prilog tome.

Pročitajte još:

Kako da vam odgovori na Instagram stori

Istražite kakve memeove voli, koju muziku sluša i kakve videe postavlja na Instagram i Fejs, pa nešto slično postavite na svoj stori, savetuje Margo. Na LinkedInu možete da proverite neka interesovanja iz prošlosti koja ćete takođe staviti u svoju objavu. Kaže da ovo pali u osam od 10 slučajeva i gotovo vam garantuje da će osoba započeti razgovor s vama.

Kako da vaša objava bude prva koju će videti

Margo kaže da možete da manipulišete njegovim feedom. Ako objavite Instagram stori i sakrijete ga od jedne osobe i tako držite od pet do 10 sekundi, kada ga otkrijete, toj osobi će se pojaviti prvi po redu za gledanje – pa da će ga sigurno pogledati.

Kako da otkriješ ima li drugu s kojom razmenjuje poruke

Uzmite njegov telefon i pogledajte istoriju smajlija koje šalje. Ako u prvom redu vidite smajli koji ne šalje vama, često ga šalje nekom drugom.

Kako da čitate poruke koje vam dođu, a da osoba ne vidi „seen“

špijuniranje partnera na internetu
Foto:Screenshot/TikTok

Idite na stranicu osobe koja vam je poslala poruku i dodirnite tri tačke na vrhu njenog profila. Dobićete nekoliko opcija, a izaberite „ograniči“.

špijuniranje partnera na internetu
Foto:Screenshot/TikTok

To šalje njihov DM pravo u ulaznu poštu vaših zahteva. Sad kad ste ograničili ovu osobu, ona neće znati da li ste na mreži i jeste li pročitali neku od njenih poruka.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram