Zaboravite alfa muškarce, slatki tipovi iz komšiluka su ponovo in

Bela Hadid
Foto: Bela Hadid i Mark Kalman, Credit line: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Mačo frajere polako zamenjuju neprimetni muškarci.

Svi dobro znate ko je supermodel Bela Hadid (25), ali njenog dečka Marka Kalmana (33), videli ste tek na par fotografija. Iako se navodno zabavljaju od 2020. godne, to da su zajedno su potvrdili prošlog leta, a o njihovoj vezi se skoro ništa ne zna.

Međutim, Bela nije jedina poznata osoba koja vodi privatan život van medijske pažnje, ono što je zanimljivo jeste odabir njenog partnera.

O Marku se zna malo, a priča se da je umetnički direktor koji dizajnira omote albuma za poznate ličnosti. Par se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja i primećeni su još u junu prošle godine na jednoj večeri u Njujorku.

Mark ima relativno skroman život, na Instagramu ga prati svega 3.000 pratilaca, a profil drži zaključan. U poređenju sa Belom koju prati preko 50 miliona ljudi, Markov profil je stvarno skroman.

Foto: Bela Hadid sa dečkom, Credit line: Robert O’Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo je prva Belina javna veza od kada je raskinula sa D Vikndom, dok je pre njega bila u vezama sa Džordanom Klarkom, Džordanom Baretom, Entonijem Džošuom, Djuk Konradom, Fai Kadrom… koji su totalna suprotnost od njenog sadašnjeg izabranika.

Ako se pitate kako to da jedna od najlepših žena današnjice pored sebe ima „običnog“ momka, vreme je da se zapitamo zašto uz zgodne i lepe devojke uvek vezujemo slavne, zgodne, crne i visoke mušakrce, kada očigledno neprimetni „slatki tipovi iz komšiluka“ bolje prolaze. Bela je svojim izborom pokazala da nju ipak „radi“ nešto drugo.

Za alfa muškarca se nije opredelila ni Kortni Kardašijan. Iako je njen partner dosta popularniji od Marka, ni on ne pripada mačo frajerima koji su decenijama smatrani za jedine privlačne.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram