Vodič za strance za muvanje Srpkinja: Dve stvari su strogo zabranjene

stranci srpkinje
Foto: Shutterstock; Shutterstock/Fotokon

Kako osvojiti Srpkinju?

Srbija je mala država na Balkanskom poluostrvu, koja je kroz istoriju bila pod uticajem keltske, starogrčke i starorimske civilizacije, uz primese mediteranske i ruske tradicije. I zbog tog miksa kultura danas za žene u Srbiji kažu da su među najlepšima na svetu.

Tako stranci govore o Srpkinjama, dajući i svojevrsni vodič kako ih osvojiti.

Srbi spadaju u najviše narode na svetu i prosečna visina žene u Srbiji je 167 centimetara. Uz to, Srpkinje se mogu pohvaliti dugim nogama i raskošnim figurama, imaju zavodljiv pogled i ženstvene su. Svoje atribute vole da istaknu atraktivnom odećom i štiklama.

Kako dalje pišu na sajtu eurowoman.org, Srpkinje su otvorene za nova poznanstva i rado komuniciraju sa različitim ljudima. Obično vrlo lako nalaze zajednički jezik sa drugima, bez obzira na godine, pol i nacionalnost. Srpkinje su uvek u centru pažnje u svakom društvu i dobro se osećaju među drugima. Vole da se zabavljaju i lako ih je nasmejati i razveseliti. Takođe, Srpkinje su emotivne u najboljem smislu te reči. Ne stide se da pokažu svoja prava osećanja. Vole da sklapaju prijateljstva, možete da se oslonite na njih u teškim trenucima.

One su i hrabre, poštene i iskrene. Obmanjivanje drugih je za Srpkinju neprihvatljivo.

S druge strane, o njima vladaju predrasude, recimo, da su neozbiljne i spremne da flertuju sa svima, ali i da ih je teško osvojiti jer imaju previsoke zahteve pošto su – savršene. Zapravo, srpske devojke imaju visoke standarde isključivo za sebe i u stvari su tople i prijateljski nastrojene prema drugima.

Kako impresionirati srpsku devojku

Srpkinje su obično otvorene za nova poznanstva, ali da li ćete ostati prijatelji ili će biti nešto više – u velikoj meri zavisi od vas.

Srpkinje dosta cene karakter, ali važan im je i izgled muškarca. One cene i klasiku kad je upoznavanje u pitanju i vole prave džentlmene.

Tokom razgovora važno je da ne pričate samo o sebi, već da slušate šta ona ima da kaže. Srpkinjama je veoma važno da vide da je muškarac zainteresovan za njih. Nije naodmet da pokažite interesovanje za srpsku istoriju, umetnost, kuhinju, arhitekturu i prirodu. Preporuka je i da vi platite račun i nakon dejta je odvezete kući jer Srpkinje vole brižne galantne muškarce.

S druge strane, nije pametno pričati o politici i ne preterujte sa romantikom. U svemu treba da postoji mera.

Za kraj tu je još jedna zanimljiva konstatacija – Srpkinje žele uz sebe ambicioznog i odgovornog muškarca koji ima cilj u životu i spreman je da ulaže u porodicu. Ne morate da budete basnoslovno bogati, ali morate da stojite sa obe noge na zemlji jer Srpkinja ne želi da muškarca izdržava i nosi na grbači.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram