Venerin leptir: Seksualna tehnika za ženski trigazam

trigazam
Kad Meg Rajan glumi orgazam; Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Znate li šta je uopšte trigazam? Reč je o određenoj vrsti zadovoljstva u seksu, koje se postiže praktikovanjem posebne seksualne tehnike - Venerinog leptira.

Venerin leptir uključuje istovremenu stimulaciju tri glavne erogene zone – klitorisa, G tačke i anusa – kako bi žena doživela takozvani ultimativni orgazam, pojašnjava seksualna ekspertkinja dr Ava Kadel za Bussines Wire.

Za izvedbu je potreban muškarac s negovanim i spretnim rukama, budući da je rad prstima izuzetno važan.

„Osetljiva područja treba da se stimulišu i spolja i iznutra, a korićenje lubrikanta je nužno. Podmazanim prstima masirajte je oko područja klitorisa, pre nego što kažiprstom počnete da ulazite u vaginu i dražite G tačku“, objašnjava Kadel i dodaje: „Za bolji osećaj nemojte zaboraviti da koristite jezik“, prenosi Index.

Pročitajte još:

Žena bi za to vreme trebalo da sedi na ivici kreveta, dok joj muškarac kleči između nogu. Jako je bitno i da partneri veruju jedno drugom i da mogu da kažu šta im odgovara u seksu, a šta ne.

Kadel je identifikovala tri glavne vrste ženskih orgazama, a takođe imenovala i novu – trigazam. kaže da praktikovanjem ove tehnike možete da poboljšate svoj seksualni život i zadovoljite partnerku kao nikad dosad.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram