Uz ovaj trik orgazam će biti jači i duže će trajati

Foto: M-Production / Alamy / Alamy / Profimedia

Fora koja uvek upali.

Ova metoda može biti posebno korisna za muškarce koji imaju problema s preuranjenom ejakulacijom. Zapravo je vrlo jednostavno i nije neka novootkrivena tajna – radi se o odgađanju vrhunca, nešto nalik tantričkom vođenju ljubavi.

Možete je slobodno koristiti i tokom masturbacije, a ne samo tokom seksa s partnerom. Kada osetite da se orgazam približava, zaustavite se i čekajte, koliko god teško bilo, ili promenite, odnosno usporite ritam i disanje. Osim što će kompletni užitak trajati duže i sam orgazam će na kraju biti eksplozivniji.

Znači, kad tokom seksa osetite da biste uskoro mogli da dostignete vrhunac, svesno to prekinite. U početku će pauze biti kraće, ali s vremenom ćete ovladati tehnikom i biti sposobni da čekate duže do vrhunca.

Tokom takvih pauza telo će vam biti u jednom zanimljivom, čak pomalo sado-mazo stanju. Imaćete osećaj da sami sebe mučite, ali opet će vam  biti nekako prijatno. Sa svakim prekidom ili usporavanjem požuda će postajati sve veća, kao i želja za samim vrhuncem.

Osim što ćete na ovaj način više uživati, više ćete se i emotivno zbližiti s partnerom.

Takođe, imajte na umu da dodir nije jedino čulo koje se može koristiti za bolji seks. Tu su i čula mirisa, sluha i vida. Zato, pre samog vođenja ljubavi stvorite pravu atmosferu – prigušite svetla ili ih ugasite pa ljubav vodite uz svetlo sveće.

Vazduh neka suptilno ispuni miris ruže, vanile i sandalovine – ti mirisi deluju kao afrodizijak. Osim toga, poigrajte se malo pa jedno drugome stavite povez na oči – tako će vam se sva ostala čula pojačati.

Ne skidajte baš sve sa sebe pre seksa, ostavite ponešto, recimo štikle na nogama ili seksi ogrlicu oko vrata, i to će pojačati uzbuđenje, piše 24.sata.hr,

***

Bonus video: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest