Probala sam da imam seks dva puta dnevno nedelju dana – evo šta mi se dogodilo

Foto: Credit line: Petr Bonek / Alamy / Alamy / Profimedia

Da li ste se nekada zapitali koliko seksa je previše?

Razvedena majka troje dece u ranim četrdesetim godinama, prihvatila je izazov drugarice, koja joj je predložila da nedelju dana ima dva puta dnevno seksualni odnos sa partnerom. Ona je zapisivala tokom ovih sedam dana kako se osećala, da li joj je odnos prijao i da li joj je bilo previše.

„Moj dečko Mario i ja obično imamo seks tri ili četiri puta nedeljno, tako da bi ovo bilo značajno više. Odlučila sam dečku da ne govorim o izazovu, a evo kako je prošlo.

Ponedeljak

Deca su mi bila kod bivšeg, a Mario je ostao da prespava. Oboje se pripremamo za posao u isto vreme, pa sam odlučila da ga iznenadim ušavši mu pod tuš da mu pomognem da se nasapunja. Nikada to nismo radili, ali oduvek sam želela da probam. Kasnije te večeri Mario i ja smo krenuli u pozorište. Tamo je bilo vrlo mračno, pa sam tokom drugog čina stavila ruku preko njegovih pantalona. Ne mogu da verujem da to priznajem, ali otišli smo u toalet i obavili brzinski seks.

Utorak

Probudila sam se sama od sebe, i da budem iskrena, nakon aktivnosti prethodnog dana, nisam ni razmišljala o seksu. Pokušala sam da masturbiram, ali me je prilično bolelo. Mario je i to veče svratio na večeru i gledali smo film. Zavalili smo se na kauč što je dovelo do seksa u spavaćoj sobi, s puno lubrikanta. Dva puta.

Sreda

Odlučila sam da probudim Marija oralnim seksom, što nije baš nešto što inače radim, ali uživala sam u toj spontanoj strani sebe. Kako je Mario odlazio na put, a deca nisu bila kod kuće, nisam bila sigurna kako ću odraditi drugi seks u danu. Ali, tad sam se setila da možemo preko video poziva. Mislim da je Mario bio malo zbunjen što sam opet započela seks, ali definitivno sam ga brzo pridobila. Ali, kasnije te večeri počela sam da se brinem da mu oduzimam šansu da ‘bude muško’ započinjući seks isključivo ja prva. Poslednje što sam htela je da mu pružim osećaj da sam ja ta koja uvek inicira jer Mario, kao i većina momaka s kojima sam bila, voli da bude taj koji pokreće stvari.

Četvrtak

Kad su deca otišla u školu, odlučila sam da iskoristim svoj vibrator. S njim mi ne treba puno vremena, tako da je lako i zabavno. Morala sam da priznam da me više seksa tera da želim još više seksa – stvarno sam se radovala ponovnom susretu s Marijom. Zato sam odlučila da ga pozovem, ali on je bio na kasnoj večeri. Mislila sam da pokušam ponovo da masturbiram, ali bila sam previše umorna. Pokušaj da imam odnos dva puta dnevno nije bio lagan, pogotovo jer moj partner nije bio tu.

Petak

Mario me je iznenadio došavši s puta pravo u moju kancelariju. Rekao je da ga je naša ‘telefonska konferencija’ naterala da razmišlja o meni. Zaključala sam vrata, a većina ljudi je bila na ručku, pa nije postojao veliki rizik da nas neko zatekne. To je bilo puno bolje od moje uobičajene pauze. Te večeri poslala sam Mariju poruku sa željom da dođe, a on me je pitao šta se događa. Rekla sam mu sve o seksualnom izazovu, a njemu je to bilo smešno. Rekao je da to objašnjava zašto sam ga tako mučila u poslednje vreme.

Došao je i imali smo miran seks koji se za mene nije završio orgazmom, što nije često. Mislim da je orgazam onemogućila kombinacija dece u kući s toliko istrošenosti. To je definitivno bio nedostatak – počela sam da osećam da zbog svega ovoga kvalitet našeg odnosa opada.

Subota

Mislim da je Mario želeo da mi pomogne da završim nedelju uspešno, pa smo se opet videli preko FaceTimea. Imali smo FaceTime seks nekoliko puta pre ovog izazova.

Te noći smo opet pokušali, ali stvari nisu išle dobro i bilo mi je bolno – prvi put u pet meseci koliko smo bili zajedno, Mario je imao problem s erekcijom. Počelo je da izgleda kao da toliko seksa nije dobra stvar.

Nedelja

Osetivši obavezu da završimo izazov, započela sam dan sa svojim pouzdanim vibratorom. Bilo je manje zabavno nego inače, seks je počeo da bude obaveza umesto nečega što radim zbog zadovoljstva.

Kasnije toga dana, Mario i ja smo bili sami i gledali Netflix. Oboje smo se složili da iako volimo seks, lepo je imati malo vremena da se opustimo.

Iskreno, mislim da je seks dva puta dnevno previše“, završila je ovim svoju anonimnu ispovest za Women’s Health.

***

BONUS VIDEO: Madona – kraljica popa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest