Muškarci iz Srbije otkrivaju kakve žene im ubijaju želju za seksom

Foto: Shutterstock/BalkansCat

Nekad žene zaborave da im mi nismo drugarice.

Iako je uvreženo mišljenje da bi muškarci spavali sa ‘bilo čim sa dve noge’, ispostavilo se da postoje stvari zbog kojih oni ne bi imali seks sa ženom – ‘ma koliko dobra riba bila’. Anketirali smo muškarce i otkrili šta im ubije želju za seksom.

Ne zaklapa

„Nekad žene zaborave da im mi nismo drugarice, posebno ako smo tek počeli da se viđamo. Pa tipa odemo na drugi, treći sastanak na kom ja nisam progovorio pet reči, a ona sve vreme priča o sebi, o svom poslu, o faksu možda, pa malo otrača i drugarice, ja to zaista ne mogu da slušam. Ako je neka boginja lepote, možda i istrpim da bismo spavali, ali uglavnom poštedim i sebe i nju toga”, priznao je Marko (30).

Slično iskustvo imao je i 27-godišnji Rade, samo je bio u vezi sa devojkom koja mnogo priča.

„Na početku sam mislio, ajde, možda je nervozna, pa od treme toliko priča. Međutim, što smo se više viđali meni je sve jasnije postalo da riba – ne zaklapa. I nisam mogao to više da izdržim, ona nije mogla da skonta da mi nekad treba mir, a kada joj to kažem, naljuti se. Nije išlo jednostavno.”

Smetaju im i dlake

„Znam da nije kul i da je možda sramota i reći u ovo doba da mi smetaju dlake… prihvatio sam ih dole, u redu, nisam fan, radije bih da ih nema, ali okej. Ali, dlakave ruke, ne mogu. Najgore mi je kad vidim neku elegantnu narukvicu, ili prsten, a dlake svuda okolo… odmah me ne interesuje ni riba, jbg”, priznao je Bojan (28).

S druge strane, Filip (26) ističe da mu dlake ne smetaju nigde osim na jednom mestu.

„Sećam se jedne ribe, baš je top izgledala. Sve na mestu, duga kosa, dobre grudi, velika guza, lepa, sve po mom. I otišli smo kod nje, skinuli se krenuli nešto svašta, kad ono njoj oko bradavica dlake dugačke dva centimentra. Meni je odmah bilo muka, pa sam i slagao da sam se prepio, a namerno nisam pio puno da bismo imali dobro veče, šteta.”

Džabe ako nije lepa

„Ako mi se ne sviđa u faci, džabe sve, može da ima telo, grudi, noge, šta god vrhunski, ali ako nije lepa – nema seksa”, iskreno reče Dragan (32).

Moramo se intelektualno poklopiti

„Toliko sam žena prošao, s nekima imao seks jer imaju dobre grudi, s nekima jer eto onako, tu su… Nekad se i napijem da bi mi riba bila lepša, ali sada posle svih godina, ako se intelektualno ne poklopimo ne mogu da spavam s njom. Trenutno sam u toj fazi”, kaže Aleksandar (31).

„Ne mogu da imam seks sa ženom ako je glupa. Imam osećaj da je koristim, jer mi deluje kao da ona nije svesna šta se dešava, ne samo među nama, nego u svetu nekako, ne znam kako da objasnim… Ako je onako naivna, glupava prosto, ja ne mogu da je vodim u krevet”, reči su Nikole (28).

Seksualna istorija

„Kada bih saznao da je imala previše partnera do sada i da celo društvo to zna, a ja tek saznao. To bi mi stvorilo veliku odbojnost”, priznao je Ivan (29).

„Pa kada bi mi se svidela, ali onda mi neko kaže da je to sestra od jednog od mojih najboljih ortaka. Ne bih mogao to da uradim jer posle ne bih mogao da ga gledam u oči i da se družim sa njim kako bih želeo. Znao bih da misli drugačije o meni. Nije vredno toga”, dao je primer 28-godišnji Bane.

„Na primer da blejimo tako negde i pijemo i ona mi se svidi, ali me ortak potapše po ramenu i kaže: ‘e to je Perina bivša’. Iz poštovanja prema tom nekom Peri ili Žiki ja ne bih mogao da budem seksualno sa njom, jer znam tog čoveka i znam kroz šta je prošao sa njom. A, i zbog nje. I onda mi ona postaje odbojna nekako”, iskrene su reči Milana (32).

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram