Upadi muškaraca zbog kojih smo i dalje singl

Ljubav i seks 20. jul 202108:55 > 09:12
Upadi muškaraca zbog kojih smo i dalje singl
Upadi muškaraca zbog kojih smo i dalje singl, Foto: Henglein and Steets / ImageSource / Profimedia

Upoznavanje srodne duše u 21. veku nije baš tako lako kako deluje u filmovima. Pored svih izlazaka, poznanstava, društvenih mreža, pa i dejting aplikacija - ipak naiđemo na slepu ulicu. Vrlo često slušamo kako su žene previše izbirljive i uvek nađu neku manu, ali niko nas ne pita kako nama to momci prilaze i kakve upade nam serviraju.

Zato smo danas porazgovarali sa nekoliko devojaka koje su sa nama podelile svoja smešna, čudna i neprijatna iskustva sa muvanjem sa muškarcima.

„Izašla sam na vazduh ispred kluba, čisto da iskuliram par minuta. Prišao mi je dečko koji reče da je mađioničar i da želi da mi pokaže trik. Što da ne, pustila sam ga. Rekao mi je da držim neki novčić čvrsto u šaci, dok mi je on nešto bajao po rukama. Na kraju mi reče da ispružim dlan i uhvatio je moju šaku da se rukujemo uz reči: „Ja u stvari nisam mađioničar, samo sam želeo da se upoznamo. Zovem se Marko”, a ja sam crkla od smeha. Realno, kreativno je…” – iskustvo je Milice (24).

Mnogo puta u životu sam čula da je dečko možda nije privukao na prvu loptu, ali smisao za humor je presudio. Što ima smisla, nemam ništa od toga što si lep ako pored tebe idem kao žalosna vrba. Svakako, postoje i upadi za muvanje koje su i te kako bljutave.

„Na jednom koncertu mi je prišao momak sa pitanjem da li znam koliko kila ima polarni medved. Ja sam začuđeno rekla da ne znam sa vidno zbunjenim izrazom lica uprkos kom je nastavio da priča: „Polarni medved ima dovoljno kila da probije led. Ja sam večeras polarni medved i želim da probijem led”, pruživši mi ruku reče: „Ćao, ja sam meda Zoran.” Iskreno, samo sam se okrenula i otišla do drugarice. Kakav treš”, podelila je sa nama Jovana (25).

„Zamisli, prišao mi je lik i pitao gde mi je papirić. Ništa mi nije bilo jasno, i upitala sam ga kakav papirić. Odgovor je bio: „Papirić iz kog si ispala bombonice.” U šoku sam ovo ispričala drugaricama i još gore je što sam saznala da je to fora sa neta! Em je loša fora, em ukradena”, iskustvo je Mine (28).

„Jedan lik me je gledao kako pravim sebi koktel i prokomentarisao: „Treba tebe tući.” Ja ga gledam, ne verujem šta mi govori, rekoh: „Buraz, jesu tebe malo previše tukli kad su bili mali”, a njegov ortak odmah na to: „zapravo jesu…”, začuđeno priča Ana Marija (26).

„U KST-u se dečko oduševio mojom kosom, nakon čega me je pitao da li ću da mu je prodam. Šok” – Jovana (26).

Upadi su nekad smešni, a nekad baš truli i neprijatni.

„Siluj me večeras” bile su  reči lika koji mi je prišao s leđa i šapnuo to na uho. Nisam se ni okrenula da vidim ko je, samo sam mu rekla da se skloni od mene. Ništa gore nisam čula”, kaže Ana (26).

„Kad malo bolje razmislim, nema mi ništa gore od toga kad me muva lik koji zna da imam dečka. Tada je svaka reč koju izgovori – loš upad” – Anđela (23).

„Bila sam sa dečkom na žurci, a kada je on otišao po piće prišao mi je lik i rekao da je jedva čekao da mi dečko ode, da bismo mogli da se upoznamo. Ja ne znam šta je očekivao, da ću da se smuvam s njim dok mi je dečko kupuje piće, ne razumem?”, kaže Ivana (32).

Na kraju krajeva, muškarci i dalje tvrde kako se ženama ne može ugoditi. Ali čitajući kakvi nas sve upadi mogu snaći, možda je i bolje da nam ne može ugoditi svako.

#related-news_0

Bonus video: Gej venčanje


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram