Uhvatila sam muža da me vara, ali to nam je zapravo spaslo brak – evo kako

prevara brak
Foto: Instagram/charitylcraig

"Sada smo bliži nego ikad."

Čeriti Krejg (45) i njen suprug Met (40) rastali su se na osam meseci 2012. godine nakon što je ona na Metovom telefonu otkrila poruke od druge žene. Tad je Met napustio porodičnu kuću i nastavio vezu sa svojom ljubavnicom. Ali supružnici su onda rešili da ipak krenu iznova i sada kažu da su srećniji nego ikada.

Foto: Instagram/charitylcraig

Šta se krije iza ove priče?

„Tad kad sam saznala da moj muž ima aferu, činilo mi se da je smak sveta. Ali pokazalo se da je to najbolja stvar koja je mogla da nam se desi jer smo sada mnogo jači zajedno“, rekla je Čeriti, a prenosi NY Post.

Njh dvoje su se inače zavoleli kao tinejdžeri i venčali su se u ranim 20-im. Ali 2012. godine, sa četvoro male dece, dostigli su dno. Čeriti je postala sumnjičava zbog ponašanja svog muža, posebno jer je ostajao do kasno uveče na poslu.

„Radio sam preko 60 sati nedeljno i stalno bio pod velikim stresom. Provodio sam više vremena na poslu nego sa porodicom. Bio sam rastrzan između porodice i svojih snova da nastavim muzičku karijeru“, objasnio je Met, koji je sada direktor marketinga.

Foto: Instagram/charitylcraig

Čeritini strahovi su se potvrdili kada je otkrila te poruke od druge žene.

„Suočila sam se s njim, a on se slomio i rekao mi sve“, kazala je.

Met je priznao da je imao tajnu vezu dva meseca.

Nakon što je afera izašla na videlo, njih dvoje su počeli da planiraju razvod.

Foto: Instagram/charitylcraig

„Mislila sam da poznajem svog muža bolje od bilo koga drugog, ali on je živeo dvostrukim životom, a ja nisam imala pojma. Ceo moj svet se okrenuo naglavačke i nisam znala kako ću se ikada oporaviti.“

Met je nastavio sa svojom ljubavnicom, dok je Čeriti krenula kod bračnog savetnika.

Tako je spoznala da Metova afera nije jedini razlog njihovih bračnih problema.

Foto: Instagram/charitylcraig

„Počela sam sa terapijom i shvatila da više nisam žena kojom se oženio i da nije samo on kriv za raspad naše veze. Provela sam osam meseci radeći na sebi – izgradila sam samopouzdanje i naučila kako da se nosim sa svojim problemima na zdrav način“, kazala je ona.

Ponovo su obnovili svoju ljubav u februaru 2013. nakon što su prošli savetovanje za parove.

Met je takođe dao ženi sve lozinke za svoj telefon i društvene mreže.

„Metu je bilo neverovatno žao zbog afere, ali i meni je bilo žao zbog mojih postupaka koji su takođe doprineli da brak pukne. Morali smo sa krenemo ponovo sasvim ispočetka, ali vredelo je.“

Čeriti, koja je nekad vodila firmu za prodaju nakita, sada radi kao kao bračna savetnica kako bi pomogla drugim parovima u sličnoj situaciji.

„Odlučili smo da se borimo za našu porodicu i rešavamo naše probleme i tako mi je drago što smo to uradili jer je sada sve bolje nego ikad“, zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram