Učite od žena koje su procvetale uz mlađe muškarce

foto: OConnor-Arroyo/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovim damama je praznik tokom cele godine.

Mlađe-slađe! Muškarci su davno provalili ovu dobitnu kombinaciju i toliko su je uveli u svoju svakodnevnicu da je prestalo da nas iznenađuje kada neki glumac prošea 20 godina mlađu lepoticu pored sebe.

Međutim u poslednje vreme se ni žene ne libe da okuse malo ovog zabranjenog voća, a ako mislite da nikako sebe ne možete da zamislite pored mlađeg tipa-jer pobogu o čemu bi pričale sa njim?-možda je vreme da porazmislite i promenite mišljenje.

Nešto nam se čini da ni Madoni ni Šakiri nije nešto loše u zagrljaju mlađeg momka, pa što ne bi i mi onda probale kad očigledno da kombinacija radi?

Hajdi Klum je vodeći se ovim primerom tako zarobila srce gitariste Tokio hotela, Toma Kaulica,  čak 16 godina mlađim od nje.

Takođe ispostavilo se da je Hajdi poklonica one stare „treća sreća“ kako joj je ovaj brak treći po redu, ali ne vidimo da joj to nešto smeta, i skroz navijamo za nju da uživa u svemu što joj život pruža, a možda se i mi ugledamo na nju pa se odlučimo da proživimo svoju drugu mladost sa nekim slatkim momkom.

foto: Ciao Pix / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

 

A Nik Džonas je svoju sreću pronašao u zagrljaju 10 godina starije glumice Prijanke Čopre.

Prijanka se u jednom intervjuu našalila i rekla da stalno mora da mu objašnjava fraze iz pop kulture devedesetih koje on ništa ne kapira.

Sumnjam da bi nam manjak znanja o prošlim vremenima nešto smetao kad b mogle da zarobimo ovakav plen.

foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

 

Evi Mendez Rajan Gozling dobro stoji kao par najskupljih cipela.

Razlika između njih je nešto manja, samo 6 godina-prava sitnica, taman dovoljno da mogu da se razumeju bez generacijskog jaza, a vidimo da paru nikako nije imao problema u komunikaciji jer su zajedno od kad su se upoznali pre 10 godina i imaju dve preslatke ćerke.

foto: FOCUS FEATURES – Album / Album / Profimedia
foto: Marksman/Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Madona svog novog dečka voli da pokazuje na svim društvenim mrežama, a njihova ljubav je često viđena i u javnosti, i pošto ova lavica u svemu  voli da bude prva, sa sigurnošću možemo da tvrdimo da i u ovome prednjači, a bogami je nadmašila i mnoge poznate muškarce u izboru mlađeg partnera.

Razlika između Madone i njenog igrača, Alamalik Vilijamsa, sa kojim je u vezi od 2018. je neverovatnih 36 godina.

Kao po običaju, pevačica ostavlja bez teksta.

foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Sedam godina je razlika između lepe glumice Kameron Dijaz i njenog muža Bendžija Medena sa kojim je u braku od 2015. godine.

Kameron Dijaz je izgleda oduvek volela mlađe jer je pre nego što se udala za Bendžija bila u vezi sa Džastinom Timberlejkom koji je od nje mlađi osam godina.

Sad smo sigurno otkrili tajnu izvora večne mladosti sa kog glumica pije vodu.

foto: Shutterstock Editorial / Profimedia
foto:Backgrid USA / Profimedia

 

Shakira i fudbaler Pike, pored razlike od 10 godina, oboje dele isti rođendan, tako da možemo da kažemo da je ova kombinacija sigurno bila sudbinska samo su zvezde morale malo da se strpe kako bi bila omogućena.

Za pevačicu ionako nikada ne bi rekli da je već ušla u četvrtu deceniju, a vidimo da joj mlađi partner samo dodatno uveseljava život.

foto: Bryan R. Smith / AFP / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram