Tri stvari koje nikako ne izgovarajte tokom seksa

Ljubav i seks 13. sep 202108:26 > 08:45
čarli šin lindzi
Čarli šin i Lindzi Lohan, Foto: Dimension Films / Planet / Profimedia

Bez obzira jeste li u dugoj vezi sa svojim partnerom, tek se upoznajete ili već znate da će to biti samo veza za jednu noć, trebalo bi pažljivo da komunicirate i birate reči jer vrlo lako možete povrediti drugu stranu.

Ne prihvatajte stvari koje vam se ne sviđaju, ali postoji ipak neka granica i neke stvari ne bi nikad trebalo reći tokom seksa, prenosi N1.hr.

Kritikovanje tehnike

Reći nekome da nešto ne radi kako treba uništiće njegovo samopouzdanje. Zaslužujete zadovoljstvo, ali radije taj razgovor ostavite za nakon seksa i nemojte krenuti s kritikom – recite šta biste voleli da probate, kako vam koja stvar odgovara.

Izgovaranje tuđeg imena

Gotovo uvek se radi o imenu bivšeg partnera, a ne nekog člana porodice ili prijatelja. Ljudi većinom izgovore tuđe ime u trenutku doživljavanja orgazma kada na trenutak gube razum, na vrhuncu intimnosti pa je lako shvatiti da je ova greška nenamerna, ali je za partnera svakako ogromna. Osim toga, izbegnite bilo kakva upoređivanja s bivšim partnerima.

Pitanje o polno prenosivim bolestima

Ovo pitanje je zdravorazumsko, posebno ako je reč o kratkotrajnim aferama, ali krevet definitivno nije mesto gde bi se to pitanje trebalo postaviti. Odnosno, ako vas to brine, odgovor saznajte pre nego dođete do kreveta.

***
Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram