Tri stvari koje muškarci zaista žele tokom seksa

par momak i devojka
Šta muškarci zapravo žele od nas? Foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia

Svi imamo vrlo različite predstave o životu. Te percepcije odnose se na svakodnevni život, na posao, ali i na seksualni život. Upravo je zato važno pronaći seksualnog partnera koji dijeli iste sklonosti i sa kojim je međusobno poštovanje na prvom mjestu. Ipak, postoje tri stvari koje vole svi muškarci.

Otvorenost

S jedne strane, ovde se radi o komunikaciji. Muškarci žele da žena izrazi svoje želje i sklonosti kako bi oboje mogli potpuno da uživaju u svojoj požudi. S druge strane, radi se i o otvorenosti prema novom i nepoznatom. Naravno, nema govora o prekoračenju sopstvenih granica i to treba da bude vrlo jasno.

Međutim, zašto jednostavno ne odgovorite na predlog ili zahtev svog seksualnog partnera i isprobate ga, pod uslovom da vam to ne izaziva emocionalnu ili fizičku bol? Nakon toga još uvek možete same da odlučite kako vam je bilo – možda vas čeka neko iznenađenje.

Autentičnost

Autentičnost je neizmerno važna, a muškarci veoma cene kad se ne pretvarate, odnosno, kad ste onakve kakve zaista jeste. Ako se pretvarate i “glumatate”, to može da ima negativan uticaj na vaš seksualni život.

Pozitivan osećaj prema telu

Lakše je reći nego uraditi? U svakom slučaju, ipak, treba da budete svesne da muškarci cene određenu dozu samopouzdanja i da nije zabavno tražiti greške sebi sve vreme. Ionako već ležite jedno pored drugog, pa vam je valjda jasno da ste mu “seksi”. Koncentrišite se na zaista važne stvari, prenosi lifestyle.ba.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram