Tri srpska para koja nam vraćaju veru u ljubav na mrežama

Foto: Printscreen Instagram/whatifness

Obožavamo da pratimo njihove avanture.

Oni su srećno zaljubljeni, kreativni i avanturistički nastrojeni ljudi koji nam često izmame osmeh dok skrolujemo Instagram.

Tri srpska para nas iznova oduševljavaju na društvenim mrežama – svojim umećem da život pretvore u igru, da uživaju u svakom trenutku i sve posmatraju kroz humor.

Whatifness

Anja Vuković i Strahinja Tanasković postali su poznati javnosti kao Whatifness tandem, koji je pre nekoliko godina ostvario mnogima daleki san: napustili su posao od devet do pet i otisli se u svet kombijem.

Obišli su pola sveta na nesputan način, bez plana i programa, a „putujuću kuću“ su kasnije prodali kako bi pomogli jednom dečaku. U međuvremenu su postali porodica bogatija za dva preslatka člana.

Uvek imaju neku novu, uzbudljivu ideju, pa trenutno jedan autobus pretvaraju u svoj dom. Jedva čekamo da vidimo šta će sledeće smisliti!

Us two and the view

Zamisite da s voljenom osobom obilazite najromantičnija mesta i uživate zajedno u beskrajno lepim prizorima? Jovani Jovanović i Milanu Miletiću je to „posao“.

Jovana i Milan su se 2019. iselili iz stana koji su iznajmljivali u Beogradu i počeli da putuju. Dom im je bio tamo gde su im bili i koferi.

Njihova velika želja za putovanjem i poslovi koje rade – onlajn inženjer softvera i grafički dizajner, omogućili su im da se otisnu u avanturu obilaska sveta. Obišli su najlepša mesta na gotovo svakom kontinentu, o čemu svedoči njihov bogati Instagram profil.

Tatin dnevnik

Strahinja i Marija Ćalović pozvali su nas da zavirimo u njihovu urnebesnu porodičnu svakodnevicu – i od tada obožavamo njihove dogodovštine.

Situacije koje doživljavaju sa svojom preslatkom decom dobro su poznate svakom roditelju u Srbiji, kao i biseri mališana koji vas uvek najiskrenije zabave.

Često nas iznova podsećaju koliko je život s decom haotičan i lep u svim tim nesavršenostima. Mladi roditelji često napominju da decu žele da nauče da se stave u ulogu nekog drugog da bi ga bolje razumeli.

„Generalno što šire razumevanje i poznavanje sveta, različitosti ali i opšte kulture su preduslov za velike stvari. A te velike stvari mogu biti i male i srećne porodice“, rekli su za Lola magazin.

***

Bonus video: Joga za zauzete mame

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram