Tri greške kod ljubljenja koje ne opraštaju žene ni muškarci

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Od dobrog poljupca klecaju kolena, znoje se dlanovi i ubrzava se rad srca. Mislili ste da ste savladali osnove ljubljenja još u školi? Razmislite malo bolje. Donosimo vam tri najčešće greške koje pravimo kad spojimo usne sa svojim partnerom.

POGLEDAJTE JOŠ:

1. Agresivan početak
Život nije film i ono što dobro izgleda na velikom platnu nije recept za ponašanje u stvarnosti. Na primer, agresivno spajanje usana neće podstaći strasti, već će vas ostaviti s masnicama na usnama i području oko njih, piše zadovoljna.hr. 

Umesto toga započnite mekim spajanjem usana, koje se prirodno ubrzava i jača na intenzitetu. Osluškujte signale njegovog tela, udisaje i kucanje srca pa sigurno nećete pogrešiti.

2. Premalo jezika
Niko ne voli kad mu neko zabija jezik u jednjak prilikom ljubljenja, ali čedno držanje jezika u svojoj usnoj šupljini takođe neće izazvati željeni efekt.

Poljubac svakako započnite zatvorenih usana, potom gricnite njegovu donju usnu, nežno prođite jezikom preko njenih rubova, pa njime dodirnite njegov jezik, i pustite da vas trenutak povede prema neslućenom užitku.

3. Pogrešno ciljanje
Usred ljubljenja mogli biste shvatiti da je povremeno udisanje kiseonika dobra stvar za vaše telo. Kada se odvojite od partnera, možda ćete odlučiti razigrano da pređete usnama preko njegovog obraza ili čela.

Nežan trenutak moglo bi pokvariti pogrešno ciljanje, odnosno usne koje ste nespretno položili na nos ili bradu. U tom trenutku ni vaš partner neće biti vešt u koordinaciji pokreta, pa je možda bolje nastaviti sa ljubljenjem kao da ništa nije dogodilo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram