Tajne koje vam niko neće reći o seksu sa prijateljem

Seks sa prijateljem - da li je to dobra ideja? Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

Mnogi maštaju o seksu sa ljudima koji su nam u najbližem okruženju...

Čak i kada ni jedno trenutno nije u romantičnoj vezi sa nekim, to je zabranjena tema o kojoj se ne priča. Međutim, bez obzira koliko pokušavali to da poreknemo, ideja o jednoj strastvenoj noći da prijateljom kog poznajete godina će uvek biti neodoljiva.

Bez obaveza, gužvanje postelje sa nekim u čijem društvu uživate i koga znate u dušu, deluje magično. U stvarnosti znate da to verovatno ne bi funkcionisalo, ali zato u vašoj mašti…Nije kao da će se neko od vas dvoje zaljubiti u ovo drugo, zar ne? Pa u čemu je problem? To je samo seks. Šta bi moglo da krene po zlu? U našoj galeriji vam otkrivamo pet velikih tajni koje vam niko neće reći o seksu sa prijateljem.

U vašim mislima je to mnogo bolje nego u stvarnosti

Kada o tome fantazirate, vi to sebi predstavljate kao savršen čin tokom kog će svaka sekunda biti za pamćenje. Malo je reći da od celog potencijalnog iskustva stvarate nedostižan cilj. Velike su šanse da se vodite vrelim scenama iz filmova, ali je stvarnost često sasvim drugačija. Sam početak bi mogao da bude vrlo nezgodan, ali i u toku seksa možete postati vrlo nespretni jer to nije neko s kim ste u vezi. Nešto poput seksa za jednu noć sa totalnim strancem, samo što ovu osobu možete da povredite ako ne budete pažljivi jer vam je prijatelj.

To će verovatno uticati na vaše prijateljstvo

Možda smatrate da ne postoji ništa što je dovoljno jako da uništi vaše prijateljstvo, ali da li ste uzeli seks u obzir? Loše seksualno iskustvo može da pretvori i najbolje prijatelje u najveće neprijatelje. Malo stvari se može porediti sa lošim seksom koji se upravo odigrao među prijateljima. Samo zamislite da ste proveli užasnu noć sa osobom koja vam je prijatelj i da posle toga pokušavate da nastavite sa druženjem kao da se ništa nije dogodilo.

Mogla bi se javiti neočekivana ljubomora

Ljubomora je osećanje koje teško možemo da kontrolišemo. Ona će vam se prikrasti kad joj se najmanje budete nadali. Sigurno ne očekujete da ćete biti ljubomorni na buduće devojke svog najboljeg prijatelja, ali ako ste imali seks sa njim, šanse za tim su preko 90 %. To se dešava mnogo češće nego što možete i da zamislite. Možda ćete se u početku boriti protiv ovog osećanja i poricati ga, ali ćete shvatiti da je srce ono kom ne možete da naredite.

Doživećete osudu sa strane

Iako imate pravo da živite svoj život kako vi lično smatrate da bi trebalo, neretko će se dešavati da ljudi oko vas komentarišu vaše izbore i kritikuju ono što sami ne misle da je ispravno. To je zaista pogrešno, ali ne možemo reći da se ne dešava. Razmislite: da li ste spremni da se suočite sa mišljenjem svoje porodice i prijatelja povodom ove vaše odluke? Da li ste spremni da im objašnjavate (iako ih se ne tiče) zašto ste pristali na ovakav aranžman?

Mogli biste se uplesti u mrežu romantičnih osećanja

Čak i ako seks sa vašim prijateljem bude prijatno iskustvo i nastavite redovno da ga praktikujete, moglo bi se dogoditi da shvatite da ste počeli da ga gledate drugačijim očima. U vama bi preko noći mogla da se stvore romantična osećanja. Situacija bi mogla da se zakomplikuje ako on ne oseća isto. Bili biste prijatelji koji jedno drugo vole, ali na drugačiji način. Gde vas to dovodi? Da li nastaviti sa druženjem i povremenim seksom i nadati se vezi ili se okrenuti i zauvek otići, piše Ženskimagazin.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram