Svekrva iz pakla stvarno postoji: Na svadbu došla u venčanici i to nije najgore

Foto: Credit line: Roy Johnson / Alamy / Alamy / Profimedia

Očajan potez jedne svekrve.

Dajana Rodriguez objavila je na TikToku fotografiju sa svog venčanja na kojoj se nalaze njen suprug, ona i njegova majka čija se haljina od mladine venčanice razlikuje samo po dužini rukava.

„Svekrva je na naše venčanje došla u venčanici“, napisala je Dajana uz video, dodavši i kako je tada trebalo da shvati da joj brzo sledi i razvod.

I dok su neki komentarisali slične haljine mlade i svekrve, drugi su primetili i kako majka u videu svoju ruku drži zaštitnički oko sinove.

„Kao da joj nije dovoljno što je došla u venčanici, još ga drži za ruku“, glasio je jedan od komentara ispod snimka.

@dayanarodriguez16 This is where I should have noticed divorce was coming 🤷🏻‍♀️😂 #redflags #mommasboy #ruinedwedding ♬ original sound - ozu ♚

„Zašto neke mame postanu opsednute svojim sinovima, kao da žele da budu s njima?“, pitala se jedna žena, a druga se našalila: „Je li ga i dojila na venčanju?“

„Ona je jedna od onih mama koje žele da budu sa svojim sinom. Uvek će biti ljubomorna na tebe. Ponekad je upravo bela haljina crvena zastavica“, dodala je sledeća.

Mnogi su ženi poručili da svekrva ipak nije uspela da je zaseni.

Na kraju se oglasila i autorka videa:

„Tako je i meni bilo, a žalosno je što on nikad nije stao na moju stranu i čuvao mi leđa“, napisala je Dajana, koja se, kako sama kaže, brzo i razvela, prenosi The Sun.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram