Sve je očekivao kad je prevario suprugu, samo ne osvetu sopstvene majke

Cveće
Foto: DAVIDE CANELLA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Jedna majka uzela je stvar u svoje ruke.

Majka je odlučila da se osveti svom odraslom sinu koji je prevario svoju ženu s koleginicom s posla, piše Mirror.

Naime, majka je odlučila sina da ‘udari’ gde ga najviše boli, pa je odvela njegovog psa border kolija u kuću njegove bivše žene i dece, dok je on radio u inostranstvu.

„Volim svoga sina svim srcem, ali zaista je napravio najveću glupost ikada. Venčao se s 20 godina, a njegova bivša žena je već imala trogodišnju ćerku koju sam voljela kao sopstvenu unuku. Imali su i jedno zajedničko dete, mog drugog unuka koji ima dve godine. Bili su savršena porodica, ali on je to upropastio aferom koju je imao s koleginicom s posla. Bivša žena ga je isterala iz kuće i on je odlučio da se vrati kod mene“, napisala je u objavi na Redditu.

Pas
Foto: PATRICK PLEUL / AFP / Profimedia

Kako je mesečno samo 12 dana kod kuće, nije hteo da iznajmi stan i majka mu je dozvolila da bude kod nje. On je odlučio da se osveti svojoj supruzi, pa je doveo svog psa sa sobom, a tog psa su deca obožavala. Pas je veliki i tamo gde je živeo imao je savršene uslove: ogromno dvorište, puno staza za šetnju i veliki park za pse. Majka tvrdi da ona živi u stanu u centru grada i nema uslove za psa, a pogotovo ne tako velikog.

Takođe, njen sin je, kako kaže, potpuno zanemario psa i zapravo ga drži samo kako bi napakostio bivšoj ženi jer ga je izbacila iz kuće.

„Dok je on radio u inostranstvu, nazvala sam njegovu bivšu suprugu i pitala je želi li psa nazad. Skoro je zaplakala od sreće i ja sam odmah spakovala sve što je pripadalo psu i odvela ga tamo. Moji unuci bili su presrećni. Ali kada se moj sin vratio kući počeo je da me naziva raznim pogrdnim imenima jer sam dala njegovog psa, na šta sam mu ja samo rekla da više neće biti dobrodošao u moj dom ako pokuša da ode po psa i opet ga uzme“, objasnila je.

Korisnici Reddita stali su na stranu majke, i pisali da njen sin drugo nije ni zaslužio, prenosi Večernji.

„On samo misli na sebe. Nije ga briga ni za psa, ni za vas, ni za decu, a ni za ženu. Lepo je što mu posle svega uopšte dozvoljavate da ostane kod vas“, napisala je jedna korisnica.

„Inače ne podržavam poklanjanje nečijeg ljubimca bez znanja vlasnika, ali u ovom slučaju je definitivno opravdano“, komentarisala je druga, a treća je dodala: „Svaka čast na ovome i na tome što ste i dalje dobra svekrva njegovoj bivšoj.“

Šta vi mislite o ovom potezu majke?

***

Bonus video: TOP 10 najlepših srpskih brineta