Svadba je bila savršena, a onda je kum izgovorio jednu rečenicu

svadba
Foto: Volodko Marina / Alamy / Alamy / Profimedia

Kum jednim potezom pokvario mladencima dan.

Mada je jasno da mladenci moraju biti u prvom planu na svom venčanju, jedan kum uradio je nešto čime je svu pažnju usmerio na sebe. I mlada mu to ne može oprostiti, a ni korisnici društvenih mreža koji su pročitali pismo u kojem ona opisuje kako joj je uništen najvažniji dan.

Naime, na venčanju su mlada i mladoženja jedine zvezde, to je samo njihov dan i niko i ništa ih ne sme zaseniti.

Zato nije poželjno da deveruše imaju haljine koje se ističu i upadaju u oči, naporni članovi porodice koji svojim ispadima i pijanim pričama privlače pažnju takođe su nepoželjni na svadbi jer ništa ne sme uništiti taj najvažniji dan za mladence. I definitivno ne želite da neko od zvanica ili vaših prijatelja na vašoj svadbi zaprosi svoju devojku.

Upravo takva situacija dogodila se jednom paru, a mlada je o tome napisala pismo koje je postalo pravi hit na internetu. Mlada koja potpisuje ovo pismo dugo je priželjkivala svadbu. Ona i njen partner dugo su zajedno, ali deca, posao, kupovina nove kuće, sve im je to bilo važnije od samog venčanja za koje su se odlučili tek kad su se sve željene kockice složile na svoje mesto, piđe večernji.hr.

„Na venčanju je sve bilo lepo, naše porodice i gosti uživali su i sama ceremonija venčanja je išla glatko sve dok kum nije prekinuo ceremoniju kako bi zaprosio svoju devojku Džejn i objavio da je trudna. Nisam uspela da čujem ni zavete koje je moj suprug čitao jer je Džejn vrištala od sreće i svi su potrčali da joj čestitaju i naša ceremonija je pala u sasvim drugi plan. Čak je i snimatelj u jednom trenutku, dok suprug i ja izgovaramo zavete, kameru usmerio prema Džejn koja je skakala od sreće“, napisala je ova mlada.

Kumu Džonu nije bilo dovoljno što je uništio njihovu ceremoniju nego je i kasnije na večeri dok je držao zdravicu celu priču opet usmerio na sebe i svoju verenicu, a mladence je jedva i pomenuo.

„Zaista nisam osoba željna pažnje i ne bih mu ništa zamerila da je prosidbu izveo nakon same ceremonije, ali ovako sam stvarno ljuta. Toliko sam ljuta i šokirana da se i dalje pitam je li se sve ovo stvarno dogodilo“, napisala je.

Nakon što je pismo počelo da kruži društvenim mrežama, mlada je dobila niz saveta kako da vrati istom mjerom kumu kada se on bude ženio.

BONUS VIDEO: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram