Susret zbog kog je mladoženja ostavio mladu na dan venčanja

Foto: Printscreen/TikTok/dansiwstv

Sve je otkrila mladina prijateljica.

Par koji nije imenovan postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je objavljen snimak mladoženje kako odbija da posluša uzrujanu mladu koju ostavlja na sred ulice u jednom gradu u Gani.

Taj isti mladoženja otkazao je venčanje na dan ceremonije nakon što je saznao da je mlada otišla da poseti bivšeg.

Jedan izvor za Daily Star otkrio je da je muškarac saznao da ga je nevesta prevarila navodno „posljednji put“ pre venčanja. Drugi izvori tvrde da je jedna od njenih prijateljica obavestila mladoženju o tome gde mu je buduća žena, što je dovelo do drame koja je izbila na dan svadbe.

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details

♬ original sound - dansiws

Mlada je snimljena kako plače i moli budućeg muža za još jednu priliku, međutim bezuspešno.

Nakon što je cela situacija podeljena na TikToku, mnogi korisnici rekli su da su tužni zbog mladoženje, ali da im je drago što je saznao o tom susretu pre nego što bude prekasno.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram